Skåne Rekrytering

HR Specialist

För kunds räkning söker vi dig som vill bidra till affären ur ett HR-perspektiv, som har en stor portion humor, och som vill vara med och utveckla verksamheten vidare. Inom organisationen blickar vi ständigt framåt och ingenting är omöjligt. Detta är en tillsvidaretjänst.

Vi behöver dig som är driven och flexibel, älskar att ge bästa service och är socialt kompetent. Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team som är stolta över det dom gör och åstadkommer. Du kommer till en platt organisation där man tar snabba beslut och vars arbete går alltid ut på att stärka individen. Mångfald värderas högt i verksamheten och man arbetar hela tiden för att ge utmärkt service både till kollegor och till sina kunder.

Du kommer att ingå i HR Shared Services (10 personer spridda i Sverige) och som går en spännande framtid till mötes då man nu inför ett agilt arbetssätt, olika specialistteam och nya digitala HR-system.

Är du den vi söker?

I din roll som HR-specialist arbetar du främst med fokus på arbetsmiljö och förutom det systematiska arbetsmiljöarbetet kommer du att ha ett fokus på employer branding. Du känner dig trygg med att tolka kollektivavtal och övrig lagstiftning, behålla och utveckla våra goda fackliga relationer, driva förhandlingar, hålla utbildningar och vara ett stöd till verksamhetens chefer. Du kan även komma att vara delaktig i arbetet gällande utveckling och implementering av nytt HR system.

Det är alltid olika projekt på gång – är du, förutom ovan, intresserad av något speciellt område inom HR finns stora möjligheter att starta/ ingå i projekt eller ansvara för olika områden/aktiviteter.

Vi kan erbjuda en spännande tid och möjligheter till utveckling inom hela HR-området – Du sätter själv gränsen.

För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar som vi kommer att berätta mer om när vi träffas för en intervju men handlar mycket om att vara engagerad, ha kompetens och omtanke i allt arbete vi gör. Här gäller att du är nyfiken, ställer laget före jaget och har en vilja att utvecklas och utveckla. Vi arbetar hårt men får aldrig glömma bort att skapa balans mellan jobb och fritid.

Vi vill att du har adekvat högskoleutbildning och/eller flera års erfarenhet av kvalificerat HR-arbete, på både operativ som strategisk nivå.

Resor till Stockholm ingår 1 ggr/månad.

Ansökan

För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerade rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process.

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Malin Hägglöf, malin.hagglof@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och hoppas att du skickar in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 28 oktober 2020.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb