Stockholm

Lönespecialist

Vi söker nu en lönespecialist som tillsammans med kollegor vill vara med att utveckla våra löneprocesser framåt.

Lönefunktionen hanterar idag ca 2700 löner och vi har AGDA som lönesystem.

Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag och erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighet- och industriautomation, säkerhet, kraft, data och telekom samt har egna elektromekaniska verkstäder. Assemblin El finns nu på närmare 70 orter i Sverige.

Om rollen:

Ditt team kommer att bestå av fyra lönespecialister samt en lönechef. Ni kommer att supportera bolag och verksamheter samt hantera både tjänstemanna- och kollektivavtalslöner i Agda PS. Du kommer att, tillsammans med dina kollegor, få vara med att påverka och sätta rutiner och processer för ert framtida arbete tillsammans. Lönespecialisterna rapporterar till lönechefen och kommer att jobba i våra lokaler i Hägersten.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av:

  • Tillsammans med teamet göra ca 2700 lönerna från ax till limpa
  • Support till chefer och medarbetare i frågor kopplade till lön och avtal
  • Allmän support inom lön till chefer, medarbetare, ekonomi och HR
  • Hantera inkommande ärenden via mail och telefon

Om dig:

Vi söker dig som har mycket goda kunskaper inom lön och som har ett stort intresse och kunskap av att arbeta med system. Du är flexibel, prestigelös och tycker om att samarbeta i team, men är även bekväm i att arbeta självständigt. Då rollen innebär många kontakter internt behöver du vara serviceinriktad med en god kommunikativ förmåga. Gärna har du erfarenhet ifrån tjänstemän- och kollektivavtal. Erfarenhet ifrån Installationsområdet är också en fördel.

För att lyckas och trivas hos oss ser vi att du är en person som har ett stort driv som du använder för att tillsammans med dina kollegor bygga en välfungerande löneprocess.

Om oss:

Vi månar om våra medarbetare:

Hälsa och säkerhet: Våra medarbetare ska komma hem i gott skick efter en dag på jobbet. Samtidigt är många av våra arbetsplatser farliga miljöer. Därför är frågor som arbetsmiljö, hälsa och säkerhet extra viktiga för oss.

Medarbetarutveckling: För ansvarstagande och engagerade personer finns det stora möjligheter att utvecklas och göra karriär hos oss på Assemblin. Vi har ett väl utvecklat lärlingssystem och ett gediget utbildningsprogram, och andelen internrekryteringar vid chefstillsättningar är hög i hela koncernen.

Kultur och värderingar: Assemblin är en decentraliserad verksamhet. Några viktiga hörnstenar har vi dock gemensamt – våra gemensamma värderingar (kärnvärden) och etiska förhållningssätt (uppförandekod). De ligger till grund för allt vårt arbete, och hur vi uppträder mot våra kunder och mot varandra.

Sök tjänsten!

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Paul Shipley, paul.shipley@wise.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se

Om Assemblin-koncernen

Assemblin är en komplett installations- och servicepartner med verksamhet i Sverige, Norge och Finland. Vi utformar, installerar och underhåller tekniska system för luft, vatten och energi. Vår vision är att skapa smarta och hållbara installationer som får byggnader att fungera och människor att trivas. Genom nära och lokala samarbeten och en stark organisation i ryggen gör vi det möjligt. Martina Vestlund Lönechef E-mail Assemblin El är ett av Sveriges ledande elinstallationsföretag. Assemblin El erbjuder heltäckande och hållbara lösningar för allt inom el – projektering, installation och service. Bolaget erbjuder även spetskompetens inom fastighetsoch industriautomation, säkerhet, kraft, data och telekom, samt har egna elektromekaniska verkstäder. Vi finns nu på närmare 70 orter i Sverige. Omsättningen är cirka 3 900 MSEK och vi är knappt 3 000 medarbetare. Läs mer om oss på https://www.assemblin.com/sv/

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb