Stockholm Konsultuppdrag

HR- och Löneadministratör sökes!

Ett långt och fint uppdrag som HR- och Löneadministration! Sök idag!

Nu söker vi en HR- och löneadministratör till vår kund. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid till och med juni 2021. Uppdraget startar omgående. Kunden sitter i Slussen, Stockholm.

Ditt uppdrag
Vår kund är i ett spännande skede och ska starta upp ett HR-projekt där man bland annat kommer implementera ett nytt HR-system och därför behöver man nu en HR- och löneadministratör som kommer in och avlastar HR- och löneteamet med administrativa arbetsuppgifter. I rollen kommer du främst att stötta lönespecialistera administrativt men även vara behjälplig med HR-administration. Du kommer att tillhöra ett team med 10 kompetenta kollegor inom lön och HR och rapportera till HR-chef.

Exempel på arbetsuppgifter:

·        Registrering löneförändringar och anställningsavtal

·        Administration, beställningar och avslut av företagsbilar

·        Registrera nyanställda i Agda 

·        Arkivering 

·        Administrera sjukfrånvaro och rehab. Samla in intyg för rehab-

processen och uppföljning

·        Hantera inkommande frågor relaterat till lön och HR från organisationen

·        Övrig administration 

Din bakgrund
Eftersom du främst kommer att stötta lönespecialisterna ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet från en löneadministrativ roll i ett par år. Du är grym på administration och kan styra upp ditt eget arbete, har ordning och reda och trivs med att arbeta i ett team där man hjälps åt. Som person är du serviceinriktad och flexibel. Du är trygg i din kompetens inom löneadministration och kan därför ta för dig och ta egna initiativ i rollen. Kunden arbetar i systemet Agda och det kommer att vara meriterande för denna roll.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se)
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb