Malmö Konsultuppdrag

HR-administratör

För kunds räkning söker vi på Wise Professionals en HR-administratör till vår konsultverksamhet! Ett långt uppdrag på minst 1 år. Är det dig vi letar efter?

Vår kund är ett internationellt bolag som jobbar med utveckling och leverans av högkvalitativa växtnäringsprodukter till svenskt jordbruk och har även ett brett utbud av industriella lösningar.

Just nu är de i behov av stöttning på HR-avdelningen och söker därför temporärt efter en kollega som kan hjälpa till med diverse HR-administrativa arbetsuppgifter. Du kommer vara anställd som konsult hos oss på Wise Professionals och vara ute på uppdrag hos vår kund. Placeringsort är Malmö med start relativt omgående. Uppdraget är initialt på 1 år med chans till förlängning ca 6 månader.

Vem är du?

• Du har en akademisk utbildning inom HR

• Du har minst flera års erfarenhet av att arbeta i en bred HR-administrativ roll.

• Du har arbetat med rekryteringar

• Du har god systemvana och är en fena i Office-paketet

• Det är meriterande om du har erfarenhet av SAP men inget krav

Som person är du strukturerad, proaktiv och driver ditt arbete framåt. Du är flexibel och positiv och tycker om att arbeta i en miljö där du möter mycket olika människor. Du är trygg i HR-arbetet och tycker om att arbeta i en administrativ roll.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

När vi letar efter dig som ska arbeta som konsult på uppdrag, lägger vi stort fokus på din kunskap men självklart även dina personliga egenskaper för att matcha dig med rätt kund och företagskultur. Allt för att du ska trivas så bra som möjligt!

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Om du vill veta mer om uppdraget

Du får gärna kontakta mig om du har frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag heter Jenny-Maria Lindström och du når mig enklast på (jenny-maria.lindstrom@wise.se).

Annonsen kommer att ligga ute till och med den 28/10 men kan plockas ner tidigare om vi hittar rätt konsult för uppdraget innan dess. Vi ber dig därför söka snarast möjligt.

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb