Göteborg Konsultuppdrag

Specialist inom kompetenskartläggning

Har du erfarenhet av att utföra en kompetenskarläggning för lärare och med fördel inom teknik?

Till Göteborgs tekniska College söker vi dig som har en gedigen erfarenhet utav kompetenskartläggning. Detta är ett projekt då står inför en FR 2000 certifiering. Dina dagar på jobbet kommer fyllas med varierande arbetsuppgifter där du kommer att arbeta självständigt. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals och projektet skall vara klart den 1 maj.

Ditt uppdrag

I det här uppdraget på Göteborgs tekniska College så kommer du att rapportera till HR Manager.

Dina arbetsuppgifter kommer innefatta:

• Intervjua och kartlägga för att få en bild av alla kompetenser och färdigheter för lärare

• Stödja verksamheten vid framtagande av kompetensanalyser och ev kompetensutvecklingsinsatser samt uppföljning av dessa

• Analysera, planera, följa upp och utvärdera mot gällande krav

Din bakgrund

Vi söker dig med gedigen erfarenhet inom kompetenskartläggning och att du är van att arbeta självständigt och driva projektet från start till mål. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och du behöver tycka om att arbeta i en organisation som är under utveckling. Som person är du mycket noggrann, strukturerad, självgående och att ge god service är för dig en självklarhet.

Vår kund har en öppen företagskultur och vi vill gärna att du som person är öppen, social och är trygg i dig själv och din egen kompetens.

Om Göteborgs Tekniska College

Världen förändras och vi med den. Bäst rustade inför framtiden är den som snabbt kan ställa om, är redo att lära sig nytt och analyserar det som man redan vet.

Oavsett var du befinner dig idag får du en bättre plattform inför framtiden här på Göteborgs Tekniska College. Bakom oss står Volvo Group, Volvo Cars och Göteborgs Stad ständigt uppdaterade om vart samhälle, industri och affärsliv är på väg.

Vi erbjuder industriella tekniska utbildningar anpassade efter marknadens behov. Våra lärocenter ligger centralt i Göteborg på pulserande Lindholmen och mitt i verksamheten på Volvo Torslanda. Hit kommer våra pedagoger för att hjälpa människor och företag att växa. Och det är här du får möjlighet att förbättra ditt eget utgångsläge: Inför framtiden och för dig själv.

Vi erbjuder

Wise Professionals är Rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder rekryteringslösningar – tillsammans med arbetsgivare och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av några av Sveriges starkaste varumärken och du hittar oss idag i Sveriges storstadsregioner Stockholm, Göteborg och Malmö. Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).
Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb