Stockholm Konsultuppdrag

Lönekonsulter för framtida uppdrag!

Konsultuppdrag HR-Inhouse-Lön

Ser du dig som en driven, kunnig och serviceminded lönekonsult som söker nytt jobb eller spännande konsultuppdrag? Registrera i så fall din profil här hos oss redan idag. Vi får löpnade in roller som kan komma att passa dig!

Just nu ser vi ett extra stort intresse hos våra kunder för dig som har från två års erfarenhet och uppåt av att arbeta som antingen Lönespecialist, löneadministratör eller lönekoordinator. Helst söker vi dig som främst arbetat i systemen Hogia, AGDA, HR plus 8. Självklart är det meriterande om du arbetat i andra system också.

Kanske har du arbetat med delar av löneprocessen men nu känner att du skulle vilja ta nästa steg att arbeta med hela processen? Eller har du kanske arbetat med pensioner, reseräkningar, lönerevisioner och kollektivavtal? Du har en yrkesutbildning eller motsvarande inom lön och du har erfarenhet ifrån liknande roller tidigare. Du talar och skriver obehindrat på svenska och vi ser gärna att du är bekväm med att använda engelskan.

Oavsett dina tidigare arbetsuppgifter tror vi att du i dina tidigare rollar har en vana och trivs med att arbeta med service till medarbetare och chefer ute i organisationen samt att du kanske också haft ett nära samarbete med dina lönekollegor. Som person tror vi att du är en nyfiken lönestjärna som är redo att ta nästa steg! I rollen som konsult får du möjlighet att bidra med dina erfarenheter ute på uppdrag hos våra kunder. Att du är konsultativ i din yrkesroll, positiv och kommunikativ tror vi är en självklarhet.

Många av våra uppdrag är utmanande så därför söker vi i första hand dig som har några års arbetslivserfarenhet utav lönerollen.

Låter det intressant?

Registrera i så fall ditt CV hos oss om du inte redan gjort det, så hör vi av oss när vi får in passande tjänster och uppdrag som vi tror passar din profil. Specificera gärna i din ansökan vad du vill arbeta med eller rikta in dig mot.

Observera att detta är en öppen annons som inte är ämnad för en specifik tjänst!

Om oss på Wise Professionals inriktning Lön

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur vår rekryteringsprocess ser ut. Jag som arbetar som kandidatansvarig inom vårt område Lön heter Johanna Romanoff och du kan nå mig på (johanna.romanoff@wise.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb