Stockholm Konsultuppdrag

Rekryteringskoordinator sökes för kommande uppdrag!

Vill du arbeta med rekrytering i en koordinerande roll där du får möjlighet att bidra och påverka?

Nu söker vi drivna och nyfikna Rekryteringskoordinatorer för kommande konsultuppdrag. Vi söker dig som vill anmäla ditt intresse för att arbeta som konsult via Wise Professionals i Stockholm.

Ditt uppdrag
På Wise Professionals satsar vi stort inom vårt affärsområde HR och Inhouse och fortsätter att utveckla vårt fina konsultnätverk. Här får du möjlighet att utvecklas på spännande uppdrag hos våra selektivt utvalda kunder.
Just nu ser vi ett extra stort intresse hos våra kunder för dig som vill arbeta som rekryteringskoordinator. Om du är intresserad av att arbeta med några av nedanstående arbetsuppgifter hoppas vi på din ansökan för att förhoppningsvis få möjlighet att hitta rätt uppdrag för just dig! 
Som Rekryteringskoordinator kommer du att arbeta med att stötta rekryterare och chefer hos våra kunder med olika uppgifter i rekryteringsprocessen. Exempel på arbetsuppgifter som kan ingå i ditt arbete som Rekryteringskoordinator är:

 • Kravprofil, annons, urval, telefonintervjuer, referenstagning
 • Vara ett bollplankför rekryterande chefer i framtagning av kravprofil samt annons
 • Administration i rekryteringssystemet, hantera avtal, koordinera och boka intervjuer
 • Gallring av ansökningar samt search vid behov
 • Annonsering i rekryteringssystemet samt andra relevanta kanaler
 • Kommunikation med kandidater genom hela rekryteringsprocesser, upprätthålla en god kandidatupplevelse
 • Vara behjälplig vid koordinering av event och arbete med Employer Branding

Din bakgrund
Vi söker dig som är driven och nyfiken! Du gillar att arbeta i en koordinerande roll med många kontaktytor och att ta egna initiativ är inget problem för dig. Du är social och har lätt för att bygga relationer. Du har en eftergymnasial utbildning, har tidigare arbetat något år med liknande arbetsuppgifter och är kommunikativ på engelska och svenska, både i tal och skrift. Givetvis har du ett brinnande intresse för rekrytering!

När du blir en av oss
Tiden på Wise Professionals ska vara den roligaste i din karriär. Det gäller även för dig som konsult såklart och vi är måna om att du känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här. Hur roligt vore det inte att gigga på ditt drömföretag? Exempel på organisationer vi samarbetar med hittar du här. Vill du få ännu mer feeling, spana in vårt Instagramkonto @wiseprofessionals.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta mig om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Kontaktperson för kommande uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se).Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb