Stockholm Konsultuppdrag

Konsultrekryterare till vårt affärsområde LÖN!

Brinner du, precis som vi, för rekrytering, branding & attraction och kandidatupplevelse? Vi söker dig som vill vara med på Wise Professionals tillväxtresa som Konsultrekryterare, inom vårt affärsområde LÖN!

Vi söker nu dig, som tillsammans med oss på Wise Professionals, vill arbeta med attraktion, rekrytering och nätverk! I rollen som Konsultrekryterare ansvarar du för att upprätthålla och utveckla vårt fantastiska kandidatnätverk inom affärsområde LÖN. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start så snart som möjligt. Uppdraget hos oss kommer att pågå till en början i ett år och därefter finns det möjlighet till förlängning. Vi har precis flyttat till ett alldeles eget hus på Linnégatan 87, House of Wise men för tillfälligt sitter vi och arbetar från hemmakontoret . Vi hoppas att vi snart är tillbaka i vårt fina hus!

Din roll
Som Konsultrekryterare kommer du att vara en viktig del inom teamet LÖN, där du ansvarar för att attrahera, kvalitetssäkra och presentera kandidater utifrån våra kunders behov och önskemål. I din roll arbetar du med hela kandidatprocessen från annonsering, search och urval till intervjuer och kandidatpresentationer. Du äger helt enkelt vår kandidatförsörjning och det är därför viktigt att du gillar att nätverka och att arbeta aktivt med att skapa långsiktiga relationer.

I rollen kommer du att få arbeta med de roligaste delarna av rekrytering, Sourcing! Hos oss är den ena dagen inte den andra lik, men för att du ska få en känsla av vad du söker till kan en vanlig dag bjuda på detta; 1-2 djupintervjuer, kravprofilsmöte med kund, skriva och publicera annons, skriva kandidatpresentationer och ansvara för referenstagning samt search och relationsbyggande i vårt rekryteringssystem samt LinkedIn. Du kommer även att vara delaktig i att ansvara för planering och genomförande av externa och interna kandidat- och kundevent.

Din bakgrund
Din roll är otroligt viktig i processen då du ser till att hålla en kandidatupplevelse i världsklass och samtidigt sprider både vårt och våra kunders Employer Brand! Därför tror vi att du är en driven och innovativ person som älskar att skapa nya relationer. Du tycker om att ha roligt på jobbet, vill prova nya saker, växa och utvecklas. För att passa in i vårt team delar du vårt intresse för människor, service och affärer. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang. För dig är det viktigt att känna att du har gjort ditt bästa. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt och utveckling är vägen framåt. För att lyckas i rollen har du troligtvis en eftergymnasial utbildning och du har även arbetat några år i en liknande roll där du har erfarenhet från search samt att bygga kandidatnätverk.

Om Wise Professionals
Vår kultur präglas av värme, nyfikenhet, mod och att vara på tå. Vi är övertygade om att om DU mår bra mår vi bra – därför är hållbarhet och hälsa något vi värnar om. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna en del. Läs gärna mer om oss och vårt erbjudande på www.wise.se. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en mötesplats för kunder – kandidater – konsulter och är specialister på attraktion och kompetensbaserad rekrytering. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb