Västerås Rekrytering

Inköpare av färskvaror till HFG Sverige i Västerås

Som inköpare av färskvaror och kött till HFG (Hilton Food Group) så ingår du i ett team på 4 personer som arbetar med inköp och relaterade arbetsuppgifter inom inköp. Denna tjänst är inriktad på direkt inköp av färskvaror, övervägande kött. Du är specialisten som med fullt fokus säkerställer en effektiv process till högsta kvalitet till lägsta kostnad.
HFG:s affärsmodell är att arbeta med den ledande och största kunden i respektive land. I Sverige har man sedan flera år ett väldigt djupt och framgångsrikt samarbete med ICA. HFG levererar sina produkter till ICA:s ca 1300 butiker i Sverige.
Tjänsten är placerad i Västerås och du rapporterar till inköpschef.

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter

 • Köpa in och i samarbete med gruppen arbeta med kvalificerat inköp av kött
 • Nära samarbete med kunden och dennes olika intressenter för att säkerställa högsta kundnöjdhet
 • Nära och djupt samarbete med utvalda leverantörer
 • Skapa nya kontakter med potentiella leverantörer för att utvärdera dem mot högt uppställda krav
 • I samarbete med berörda kollegor delta i förhandlingar och prissättning samt upprätta kontrakt
 • Ingå i olika projekt och grupper med ständig utveckling av affärssystem och andra verktyg för att optimera arbetet
 • Nära relation och samarbete med företagets försäljningsorganisation för att med framförhållning och prognoser optimera varuförsörjning
 • Arbeta med uppföljning och utvärdering, statistik och annan rapportering

Om dig

Du har relevant utbildning och flerårig erfarenhet inom inköp av livsmedel. Meriterande om du är väl insatt i inköp av kött. Som inköpare är du van att möta leverantörer på olika nivåer och utveckla ett framgångsrikt samarbete över tid. Vi kräver goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift. Du har goda kunskaper i Office-paketet och andra administrativa verktyg och program. 

Du präglas av noggrannhet, ordning och reda. Du har en hög analytisk förmåga och är en avancerad användare i Excel. Du är van att arbeta i högt tempo och att hålla deadlines.

Arbetsplatsen är i Västerås med möjlighet att kombinera med att arbeta delvis på distans för rätt person.

Du är utåtriktad och förtroendeingivande med en stor förståelse för samarbete med vår kund och dennes krav och önskemål. Vi ser även att du är en initiativrik person som har lätt för att prioritera, fokusera på lösningar och möjligheter.

Om företaget

HFG Sverige är ett dynamiskt och framåtsträvande företag som står för god kvalitet och innovation. I Sverige finns HFG i Västerås, på industriområdet Hacksta i närheten av E18.

Här startades verksamheten år 2004 och blev Sveriges första storskaliga producent av konsumentpackat kött och pizza. Idag producerar vi 5,7 miljoner portioner per vecka.

Vi arbetar i nära samarbete med vår kund, ICA Sverige AB. Vår affärsidé är att i partnerskap med den största detaljhandelskedjan skapa en enklare vardag för konsument.

Hilton Food Group plc är internationellt ledande inom förpackningsindustrin inom livsmedel.
Hilton Foods levererar till stora internationella återförsäljare från sina toppmoderna anläggningar.

Med hjälp av den senaste tekniken utvecklar vi ständigt våra processer för att alltid möta vår kund och konsumentens förväntningar. Idag arbetar över 200 personer med oss ​​och expanderar till nästan 300 personer under sommarens grillsäsong.

Vi vet att våra anställda är nyckeln till vår fortsatta framgång och därför erbjuder vi attraktiva fördelar, hälsoaktiviteter och utmärkta möjligheter till karriärutveckling. Vi arbetar tillsammans och över gränserna för att uppfylla vårt uppdrag på ett snabbt och effektivt sätt och alltid med kundens och våra kollegors bästa i åtanke.

Du kan läsa mer om oss på https://www.hiltonfoodgroupplc.com/en/who-we-are/our-sites/sweden/ 

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52. Vi ser fram emot din ansökan snarast via www.wise.se dock senast den 15 april 2021. Urval och intervjuer påbörjas omgående så tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. På grund av GDPR tar vi inte emot ansökningar via mail.

Förmåner

 • Friskvård
 • Kollektivavtal
 • Lunchförmåner

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb