Malmö Konsultuppdrag

Rektyterare inom Life Science

Detta är ett konsultuppdrag via oss på Wise Professionals där du kommer vara uthyrd rekryterare till ett företag i Malmö. Längden på uppdraget är ca 6 månader med stor chans till förlängning. Vi ser gärna att du som söker är tillgänglig så snart som möjligt.

Vad ska du göra?
Som Rekryterare hos vår kund kommer du arbeta med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa, från att definiera kompetensbehov till att attrahera och rekrytera kandidater. Du stöttar rekryterande chefer i både operativa och strategiska rekryteringsfrågor. Andra exempel på arbetsuppgifter är:

·        Driva flera olika rekryteringsprocesser parallellt inom samma område

·        Personbedömning och konsultation med rekryterande chef

·        Utbilda chefer i rekrytering

·        Utföra eventuella personlighetstester och analysera samt återkoppla dessa till kandidaterna

·        Identifiera, planera och genomföra diverse rekryteringsevent

·        Utveckla processer och arbetssätt inom rekrytering

Vem är du?
Du har arbetat brett med hela rekryteringsprocessen i många år och har god förståelse för hela processen. Har du en utbildning inom HR eller liknande ses det som meriterande. Det är viktigt att du har jobbat med kvalitativ och kompetensbaserad rekrytering på tjänstemannasidan och har erfarenhet av att bygga och utveckla dina egna kandidatnätverk inom Life Science. Du behöver ha en gedigen erfarenhet av att arbeta med search och vet vilka kanaler du ska söka efter de rätta kandidaterna.

För att trivas i rollen behöver du ha ett genuint intresse för andra människor, kunna vara kreativ och hitta tillvägagångssätt för att attrahera den bästa kompetensen. Att ta egna initiativ är något som faller sig naturligt för dig och du driver gärna processer vidare. För att passa in i teamet och på arbetsplatsen är du en prestigelös person som tilltalas av ett öppet och inkluderande arbetsklimat. Engelska och svenska behärskar du obehindrat i både tal och skrift.

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer? 
Du får gärna kontakta mig Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se) om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. 

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb