Göteborg Konsultuppdrag

Personalkoordinator inom lön -och HR administration

Till vår kund i Göteborg söker vi nu en bemanningskoordinator. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på deltid och kommer att pågå under cirka 3-4 månader med omgående start.

Ditt uppdrag 
Som personalkoordinator har du ett stort ansvar för den dagliga driften hos vår kund. Du kommer att arbeta mot uppsatta mål och följa fastlagda policys och ansvarar för den långsiktiga personalplaneringen. Det är en administrativ roll där du bland annat kommer att ansvara för behörigheter, föra statistik och sköta uppdatering av intranät med mera.

Din bakgrund 
För att trivas och kunna göra ett bra jobb i denna roll behöver du ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter såsom bemanningskoordinering och resursoptimering eller liknande. Du är en administrativ stjärna som trivs allra bäst med att skapa och bibehålla struktur och ordning. Du har god social förmåga och tycker om att ha kontakt med många människor samt är lösningsorienterad.

Några av dina arbetsuppgifter

  • Attestera löner i Quinyx
  • Skapa behörigheter och läkarintyg
  • Diverse intyg ex arbetsgivarintyg
  • Personalplanering

För att lyckas i den här rollen så krävs det att du är en mycket erfaren användare utav Excel samt att du talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

När du blir en av oss 
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

Nyfiken på att veta mer? 
Du får gärna kontakta mig, Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se).om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. 

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Vi ser fram emot att höra från dig! 

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb