Stockholm

Lönespecialist till långt uppdrag!

Är du lönespecialist och söker en lönegrupp med proffsiga, humoristiska kollegor med mycket värme och nära till skratt? Varmt välkommen med din ansökan!

Till vår kund söker vi nu en Lönespecialist! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start i april/maj. Uppdraget pågår till en början i sex månader och kan därefter bli förlängt alternativt leda till en anställning direkt hos kunden. Kunden har sitt kontor på Kungsholmen i Stockholm men för tillfället, pga Covid-19, arbetar du på distans.

Ditt uppdrag
Som lönespecialist på hos vår kund ingår du i ett team bestående av tio medarbetare med hög professionalism och massor av värme! I rollen kommer du att hantera löner från ax till limpa och agera konsultativ gentemot organisationen i lönefrågor, du får möjlighet att vara med och bidra till att utveckla och kvalitetssäkra arbetssätt och rutiner.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Lönebearbetning i HRM Software
  • Tolkning av kollektivavtal och arbetsrättsliga lagar
  • Hantering av semesterskuld
  • Rapportering och kontaktperson gentemot myndigheter
  • Avstämningar mot ekonomiavdelningen avseende ex. skatt, arbetsgivaravgifter m.m.

Din bakgrund
Du har arbetat några år som löneadministratör eller lönespecialist med alla delar av löneprocessen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta i stora flöden på stora bolag.
Du trivs med att arbeta i en miljö där det händer mycket och tycker det är roligt att få vara med och sätta upp strukturer, rutiner och möjligheten att fördjupa dig inom vissa områden. Som person är du positiv och serviceinriktad, givetvis trivs du att arbeta i ett team och att samarbeta. Du är driven och har lätt för att komma med initiativ och nya sätt att tänka. Integritet, vilja till eget ansvar samt förståelse för sekretess vet vi att du besitter.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med det här uppdraget är Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb