Stockholm Konsultuppdrag

Till stort och välkänt bolag i Söderort söker vi nu en erfaren lönekonsult!

Nu söker vi dig som är en erfaren lönekonsult som vill ha ett långt och fartfyllt uppdrag. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i augusti och som löper under 6 månader. Om restriktionerna tillåter kommer det att ske en successiv återgång till kontoret under hösten.

Ditt uppdrag

I ditt uppdrag som lönekonsult kommer du tillsammans med kompetenta kollegor arbeta med hela löneprocessen i systemet Aditro L. Löneavdelningen tillhör den centrala personalfunktionen och stödjer dagligen företagets medarbetare inom området lön. Du är en del av ett större löneteam där ni tillsammans kommer att hantera både tjänstemanna- och kollektivlöner. Som löneadministratör kommer du också att ha flera kontaktytor i organisationen där du agerar konsultativt mot medarbetare och chefer.

Din bakgrund

Vi söker dig som är en erfaren löneadministratör och som under några år arbetat självständigt med hela lönekedjan. Du är van vid att arbeta i flera system och det är meriterande om du tidigare har arbetat i Aditro L. Du är en positiv lagspelare som trivs att samarbeta när dina kollegor samtidigt som du också är självgående. Vidare tror vi att du är konsultativ och har lätt att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter.

Stämmer detta in på dig? Då tror vi att du kommer trivas bra hos vår kund då kulturen på Löneavdelningen präglas av glädje och teamkänsla där alla är med och bidrar till god stämning och goda resultat.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johanna Romanoff (johanna.romanoff@wise.se) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb