Stockholm Rekrytering

Affärsdriven Rekryteringskonsult till affärsområde HR

Rekryterings- och attraktionsbranschen genomgår stora förändringar drivet av ny teknik och nya beteenden. Hur vi jobbar, var vi jobbar och även hur vi hittar våra jobb kommer att förändra vårt arbetsliv i grunden. Vi vill leda den förändringen – mänskligt och modigt. Nu söker vi en affärsdriven Rekryteringskonsult som vill hjälpa oss med det!
Välkommen att läsa mer nedan och ansöka!

Om tjänsten
Rekryteringsbyrån Wise Professionals är ett bolag inom Wise Group – en börsnoterad kunskapskoncern med ett brett erbjudande inom HR-relaterade tjänster – från konsult till HR tech. Vårt mål är att hjälpa människor till ett arbetsliv i ens fulla potential. Vi vill bidra till en stark värdeutveckling hos våra kunder samtidigt som vi erbjuder egna medarbetare och konsulter den roligaste tiden i karriären.

Vi på Wise Professionals är lösningsorienterade konsulter och specialister inom rekrytering och attraktion. Vi drivs av att göra affärer och skapa värde för människor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att utvecklas, är några av de främsta anledningarna till att många söker sig till oss.

Vår kultur präglas av nyfikenhet, mod och professionalism. Just nu befinner vi oss i en spännande och stark utvecklingsfas. Hos oss får du vara med och bygga en Rekryteringsbyrå som utmanar en traditionell bransch – vi går vår egen väg och vi vill att du ska vara med!

Att arbeta som Rekryteringskonsult

I den här rollen kommer du att arbeta specialiserat med rekrytering inom vårt affärsområde HR. För oss handlar rekrytering om rätt person, på rätt plats, vid rätt tillfälle. Kvalitet är vårt ledord och vi sätter alltid kund- och kandidatupplevelse först. Med vår expertis skräddarsyr vi lösningar utifrån våra kunders behov. Vi coachar kunden för bästa effekt vid varje enskild rekrytering och projektleder konsultativt för en kundupplevelse i världsklass. Ena gången hjälper vi kunden med en hel rekrytering, andra gånger genomför vi rekryteringsutbildningar eller hjälper kunden på ett strategiskt plan att koppla kompetensförsörjningen till affärsmål.

För att lyckas i ditt uppdrag behöver du förstå våra kunders och kandidaters behov, vara konsultativ och proaktiv. Du är en strukturerad projektledare som tar ansvar för hela rekryteringsprocessen – från försäljning till dess att tjänsten är tillsatt. Du gillar både försäljning och administration.
Livet som Rekryteringskonsult är helt klart intensivt men även fantastiskt roligt! Det är en härlig mix av affärer och människor.

Vem är du och vilken kompetens behöver du för att uppskatta och utveckla denna roll?

·        Du har en relevant akademisk examen eller motsvarande erfarenhet

·        Vi förväntar oss att du har tidigare erfarenhet av försäljning i någon form

·       Du har god kunskap om och erfarenhet av kompetensbaserade rekryteringsprocesser

·        Vi gillar om du arbetat som konsult tidigare

·        Kunskap om search uppskattas

·       Social Selling är en naturlig del i ditt arbete för nätverkande och byggandet av långsiktiga relationer

·        Du delar vår passion för människor och affärer

·        Ditt arbetssätt genomsyras av professionalism och personligt engagemang

Nyfiken på att veta mer
Det är viktigt för oss att du ska må bra och ha kul på jobbet; därför är hållbarhet och hälsa något vi värdesätter högt. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Barncancerfonden och gymnasieskolor för att nämna en del. Läs gärna mer om oss och vårt erbjudande på www.wise.se.

Om du vill veta mer om hur det är att arbeta på Wise Professionals får du gärna ta kontakt med någon av oss. Du hittar oss med namn och kontaktuppgifter på www.wise.se. För specifika frågor gällande rollen som Rekryteringskonsult är du välkommen att ringa eller maila Caroline Dufva på caroline.dufva@wise.se.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil och du får då svara på några korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb