Skip to content

Ekonomiassistent till expansivt bolag inom industrin

Göteborg
Ansök senast 3 May 2024
Vi söker för vår kunds räkning en engagerad ekonomiassistent till ett expansivt bolag inom industrin. Företaget är beläget i centrala Göteborg med önskad start så snart som möjligt.

Är du ekonomiassistent på jakt efter nästa uppdrag? Just nu söker vi får vår kunds räkning efter en ekonomiassistent med bred erfarenhet och en önskan om att få möjlighet att utvecklas i rollen på sikt.

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals/Eqonomy med förväntad start omgående. Uppdraget är på heltid under ca åtta månader, och för rätt person finns det god möjlighet att bli anställd direkt av kunden efter konsultperioden. Kontoret är placerat i det mest centrala Göteborg, och arbetet utförs främst på plats hos kunden.

Detta konsultuppdrag är perfekt för dig som under något/några år fått erfarenhet i rollen som ekonomiassistent och som nu söker dig till en bred och varierande roll som innebär mycket kontakt med både interna och externa parter. Du kommer ha kontakt med olika platschefer och ansvara för din enhet, både gällande kund- och leverantörsreskontra. Du kommer ingå i ett sammansvetsat team där man hjälps åt, och där du också får god möjlighet att utvecklas inom tex. avstämningar och bokslutsprocessen. I denna roll behöver du kunna kommunicera väl på engelska och det kommer troligen även förekomma vissa resor i tjänsten till anläggningarna i norra delarna av Sverige och ev. Finland.

Arbetsuppgifter i punktform

 • Kund- och leverantörsreskontra med ansvar för ett av företagets enheter, där du blir ansiktet utåt i att underhålla kontakten mot kunder och leverantörer.
 • Hantering och bokföring av företagets ekonomiska transaktioner inklusive fakturor, kvitton, utgifter och intäkter.
 • Vara behjälplig i månads-, kvartals- och årsbokslut, beroende på erfarenhet
 • Genomföra regelbundna avstämningar av ekonomiska konton såsom bankkonton, kassakonton och leverantörsfordringar.
 • Assistera i förberedelser och sammanställande av ekonomiska rapporter
 • Stötta upp i ekonomiavdelningen

Meriterande kvalifikationer

 • Erfarenhet av SAP Business One och Medius Go.
 • Kunskaper i finska.
 • Tidigare erfarenhet inom industrisektorn.

Övriga önskemål

 • Strukturerat och rutinmässigt sinne.
 • Förmåga att planera och organisera arbete med förståelse för helheter och processer.
 • Förmåga att arbeta under tydliga deadlines och anpassa sig till förändrade krav.
 • Lösningssorienterad med förmåga att hantera problem.
 • God kommunikativ förmåga och förmåga att skapa starka relationer.
 • Motiverad att arbeta i team och bidra till företagets framgång.

När du blir en del av oss på Wise Professionals/Eqonomy

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på nästa spännande utmaning.

 

Om du vill veta mer

Vi som ansvarar för uppdraget är Talent Acquisition Specialist Emma Rehn (emma.rehn@wise.se) och Konsultchef Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se). Ni är välkomna att höra av er vid frågor kring uppdraget. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att vi ej kan ta emot ansökningar via mail.

Observera även att i konsultvärden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

Vi ser fram emot din ansökan!

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb