Malmö Konsultuppdrag

Lönespecialist med erfarenhet av AGDA

Nu söker vi vår nästa stjärna inom lön till Aspia och som har erfarenhet utav AGDA!

Aspia erbjuder tjänster inom redovisning, lönehantering och affärsrådgivning. Aspia är din nyetablerade, marknadsledande partner för redovisning, lönehantering, rådgivning och en mängd andra företagsnära tjänster.” Läs mer om företaget https://www.aspia.se/

Ditt uppdrag

Till Aspia i Malmö söker vi en riktig stjärna inom lön. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals, 100 %, med start snarast möjligt och 6 månader framåt och med möjlighet till anställning på företaget för rätt person. Som lönekonsult hos Aspia kommer du hantera från 200 löner upp till 1000 löner, beroende på kund och uppdrag och ge kvalitetsmässig service gentemot Aspias kunder. Tjänsten är med placering i Malmö i deras fräscha lokaler nära Malmö Centralstation. Hos Aspia arbetar man i grupper där arbetsuppgifter fördelas inom teamet. Teamet består av 35 konsulter vilka arbetar specialiserat mot sin respektive kundgrupp; nordiska löner, svenska löner, blandade löner samt nya kunder. Lönesystemen som används är främst Agda.

Din bakgrund

Vi söker efter dig som självständigt har arbetat med hela löneprocessen i några år och det är en fördel om du har arbetat med ett stort antal löner och ett krav är att du sen tidigare har erfarenhet av att arbeta i Agda. För att lyckas i rollen behöver du trivas med att arbeta utifrån uppsatta deadlines och tidsplaner. Du bör ha ett strukturerat arbetssätt då det många gånger är mycket att göra och mycket att hålla koll på. Som person ser vi att du är serviceminded och gillar problemlösning. Du är driven i ditt arbete och vill utvecklas och ta ansvar. Du bör även vara teamorienterad och inte rädd för att ta och erbjuda hjälp. 

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer? 

Du får gärna kontakta mig Anette Hartlin (anette.hartlin@wise.se) om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. 

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb