Cookie-inställningar Vår webbplats använder cookies för att webbplatsen ska fungera korrekt och för att din användarupplevelse ska bli ännu bättre. Du kan läsa mer om dem samt konfigurera dina inställningar
Skip to content

Tillsvidareanställd konsult inom lön Wise Professionals

Ansök senast 20 Apr 2023
Brinner du för löneyrket och vill fortsätta utvecklas? Kanske trivs du bäst när du snabbt får sätta dig in i nya arbetsuppgifter och i en föränderlig miljö?

Just nu ser vi ett tydligt kompetensskifte inom yrkesrollen och därför söker vi nu dig, juniora lönekonsult! Vi tror att framtidens roller inom lön kräver ett helt annorlunda mindset än vad vi hittills varit vana vid att se på en löneavdelning. Den nyfikna, kunskapstörstande individen med lärförmåga i ryggraden tror vi kommer vara den nya hjälten inom lön!

Dagens lönemedarbetare behöver inte bara gedigna områdeskunskaper och viljan att fortsätta lära och utvecklas, utan dagens lönemedarbetare behöver också ha en förståelse för hela processen och ett bredare perspektiv och där tror vi att just Du kommer in i bilden!

Nu finns återigen möjligheten till provanställning med chans till tillsvidareanställning hos oss internt på Wise för våra konsulter inom lön. Som du säkert känner till, är vi på Wise Professionals inte ett vanligt konsultbolag, våra konsulter är en del av vårt DNA. Vi tycker det är viktigt att du är en del av vårt WHY, dvs att vi tillsammans med dig vill lyfta, inspirera och synliggöra området lön och driva utvecklingen framåt. Vi hoppas självklart att du brinner för området på samma sätt som vi gör.

Som tillsvidareanställd konsult hos oss kommer du vara en oerhört viktig stöttepelare ute hos våra kunder där du från första stund ges möjlighet att växa som person men framför allt inom din yrkesroll. Då du kommer bli en del av vårt team värnar vi såklart om din fortsatta karriär och kompetensutveckling. Vi erbjuder bland annat ett mentorskap i form av vår egen interna lönechef samt att du blir en del av vårt gedigna nätverk av likasinnade lönepersoner. Utöver detta erbjuder vi olika seminarium, Inspiration Lön och såklart hoppas vi att du varje månad lyssnar in vår alldeles egna Lönepodd!

För att du ska bli våra kunders nya lönehjälte, behöver vi dig som är framåttänkande, nyfiken och driven i ditt arbetssätt samt att du snabbt kan sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Vi tror att du har en yrkesutbildning eller motsvarande och att du jobbat med lön 1-2 års. Att du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska ser vi som en självklarhet.

Välkommen till oss!

Vid intresse registrera din profil hos oss. Vi jobbar löpande med våra annonser och försöker återkoppla dig så snart vi har möjlighet.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Det kan därför komma att hända att vi ber dig slutföra arbetspsykologiska tester och arbetsprov kopplad till denna roll. Vi ser gärna också sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Om oss på Wise Professionals inriktning Lön

Som tillsvidareanställd konsult hos oss på Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor eller undrar hur vår rekryteringsprocess ser ut. Jag som arbetar som kandidatansvarig inom vårt område Lön heter Emma Gärdebäck och du kan nå mig på (Emma.gardeback@wise.se)

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner: Friskvård, Förtroendearbetstid, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb