Skip to content

Ekonomi- och löneadministratör till El-Otto

Göteborg
Ansök senast 31 May 2024
Är du en trygg ekonom med god erfarenhet av löner och vill bli den del av ett härligt familjeägt bolag? Vi söker nu en ekonomi- och löneadministratör till El-Otto i Kungälv.

Om tjänsten

Vi söker för vår kunds räkning en engagerad Ekonomi och löneadministratör till ett familjärt bolag inom elbranchen, El-Otto AB. Företaget är beläget i Rollsbo, Kungälv. Önskad start så snart som möjligt.

Detta är inledningsvis ett konsultuppdrag via Wise Professionals/Eqonomy. Uppdraget är på heltid under ca 6 månader, och för rätt person finns det god möjlighet att bli anställd direkt av kunden efter konsultperioden.

Kontoret är placerat i Rollsbo, Kungälv och arbetet utförs på plats hos kunden mellan arbetstid kl 7-16. De är ett tiotal personer som sitter på kontoret samt montörer och projektledare som rör sig i lokalerna. Det råder en god sammanhållning och man värnar om den familjära, trivsamma känslan.

 

Arbetsuppgifter

Ekonomi

 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Rot / Grön teknik rapportering till Skatteverket
 • Bokföring
 • Betalningar
 • Momsredovisning
 • Månadsavstämningar
 • Viss del av årsbokslut

Lön

 • Lön för cirka 70 kollegor varav 60 är kollektiva
 • Pensionsrapportering
 • Månadsstatistik

Övrigt

 • Inköp av kontorsmaterial
 • Vara behjälplig med växeltelefon

De använder sig av systemen SoftOne Go (ekonomi), Flex HRM (lön) och Beast Portal.

 

Om El-Otto AB

“El-Otto AB i Kungälv är ett helägt familjeföretag som startades av Lennart Ottosson själv redan 1974. Vi är idag, 50 år senare 52 montörer och 6 projektledare.

Vi har bred kunskap inom projektering, nyinstallation, ombyggnad samt service på skolor, kontor, industrier, bostäder, sjukhus, köpcentrum, offentliga byggnader och bostadsrättsföreningar.

Vi både installerar och projekterar kraft och belysning, data, tele, larm, styr och regler, fiber, kylanläggningar, maskininstallationer, elbilsladdare samt solcellsanläggningar.”

 

När du blir en del av oss på Wise Professionals/Eqonomy

 

Som konsult hos Eqonomy/Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Eqonomy/Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på nästa spännande utmaning.

Om du vill veta mer

Vi som ansvarar för uppdraget är Talent Acquisition Specialist Emma Rehn (emma.rehn@wise.se) och konsultchef Lisa Kayser (lisa.kayser@wise.se). Ni är välkomna att höra av er vid frågor kring rollen. För att söka rollen klicka på ”sök rollen”, samt bifoga CV. Notera att vi ej kan ta emot ansökningar via mail.

Observera även att i konsultvärden går saker ofta snabbt så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med din ansökan.

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Förmåner: Friskvård, Karriärmöjligheter, Kollektivavtal

Liknande jobb