Göteborg Rekrytering

HR-ansvarig till Kålltorps Bygg

Vår stad är vår framtid. Det är här vi bor, det är här vi växer upp och det är här vi lever. Allt vi gör, gör vi med fullt engagemang. För våra medarbetare, för våra projekt, för våra kunder och för Göteborg. Vi söker en HR-ansvarig som vill vara med på vår fortsatta framgångsresa och bidra och utveckla oss som bolag och arbetsgivare. Har du erfarenhet som HR-ansvarig eller senior HRBP och gillar att jobba brett med både strategiska och operativa HR-frågor? Föredrar du även korta beslutsvägar? Då kan detta vara en roll för just dig.

Som HR-ansvarig kommer du vara en nyckelperson i vår fortsatta framgångsresa. Här kommer du arbeta operativt och strategiskt inom hela HR-området, och vara ett bollplank och stöd till cirka 20 chefer inom alla personalrelaterade ärenden. Vi är inne i en spännande fas inom bolaget såväl inom HR, och en stor del av ditt ansvar blir att utveckla och säkerställa ett professionellt HR-arbete för vår organisation. Du har ett budgetansvar inom kompetens och förmånsfrågor.

Du är en självklar del av ledningsgruppen där ni har ett tätt samarbete och du kommer utgå från kontoret på Marieholmsgatan i centrala Göteborg.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Ge kvalificerat och konsultativt stöd till chefer inom allt som rör personal, som rehab, arbetsmiljö, arbetsrättsliga frågor och förhandlingar, rekrytering, löneprocess med mera.
 • Driva och samordna personalaktiviteter och friskvård tillsammans med företagshälsovården.
 • Säkerställa att vi följer arbetsrättsliga lagar och avtal. Driva och delta i facklig samverkan och förhandlingar.
 • Tillsammans med vår Kvalitets och arbetsmiljöansvarig driva systematiskt arbetsmiljöarbete.
 • Genomföra lönekartläggningar och driva lönerevision.
 • Samordna och driva gemensamma kompetens- och ledarskapsinsatser.
 • Ansvara för våra lärlingar.
 • Driva jämställdhets- och mångfaldhetsarbetet.
 • Samordna och driva arbetet kring medarbetarundersökning och uppföljningsarbetet kring detta.
 • Utveckla, medverka och administrera preboarding, onboarding och offboarding.
 • Övriga personaladministrativa ärenden.

Om dig

För att bli framgångsrik i rollen är det viktigt att du har en god affärsmässig förståelse, är trygg i din yrkesroll och är inte rädd för att ta beslut. Du är van vid ett självständigt arbetssätt och kan snabbt växla mellan olika uppgifter om situationen kräver det. Du trivs i mötet med andra och ger ett karismatiskt och energifullt intryck. Du är kreativ och tar egna initiativ. Att vara lyhörd och ha en god kommunikationsförmåga är andra egenskaper vi värdesätter.

Din bakgrund

Vi söker dig som har en akademisk examen inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet.
Du har minst 5 års arbetslivserfarenhet som senior HRBP eller HR-ansvarig där du arbetar med liknande uppgifter. Du har erfarenhet av att arbeta mot yrkesarbetare och tjänstemän och har arbetat i samma eller liknande bransch som produktion eller tillverkningsbranschen.

Du har goda Office 365 kunskaper och är duktig i Excel. Då du kommer att besöka våra olika arbetsplatser ser vi att du har B-körkort. Slutligen har du goda kunskaper i svenska i både tal och skrift då vårt koncernspråk är svenska.

Har du erfarenhet av att arbeta mot kollektivalen Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna samt Byggnads är det meriterande. Har du arbetat med att digitalisera HR-processer är det ett plus.

Ett byggbolag med fullt engagemang

Kålltorps Bygg startades 1989 av bröderna Morgan, Martin och Steve Johansson. Sedan dess har företaget varit en engagerad och positiv partner inom bygg- och markutveckling i Göteborgsområdet. Genom ett nära samarbete med våra kunder och med stark lokal förankring i Göteborg, har Kålltorps Bygg utvecklats till ett tryggt och solitt bolag. Vår absolut viktigaste framgångsfaktor är våra medarbetare. Deras personliga engagemang och kunskap värderar vi högt. De ska alltid känna sig prioriterade och kontinuerligt få utbildning och kompetensutveckling. Tillsammans ska vi fortsätta vara ett stabilt bolag med sund ekonomi. Läs gärna mer om oss här!

Varför ska du välja oss?

Våra medarbetare är vår främsta styrka. Hos oss har man möjlighet till kontinuerlig kompetens- och ansvarsutveckling för att skapa delaktighet i företaget. På så sätt får vi engagerade och kompetenta medarbetare som gillar att ta ansvar och vill växa med företaget. Har du en positiv framåtanda? Vill du engagera dig i stadens utveckling? Då ska du jobba här på Kålltorps Bygg.

Din ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sophia Francke på sophia.francke@wise.se och/ eller Jenny- Ann Löfgren på Jenny-Ann.Lofgren@wise.se Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb