Stockholm Rekrytering

Löneansvarig till Compass Group

Compass Group söker nu en Operativ Löneansvarig som kommer ha en avgörande roll i vår fortsatta utveckling av löneavdelningen.

Om Compass Group

Hos oss på Compass Group älskar vi service – och vi vill leverera service i världsklass! För oss är det viktigt att ge både våra gäster och medarbetare service med det lilla extra – att alltid överträffa förväntan. Vi på Compass Group är Sverige är idag en ledande leverantör av matupplevelser och förstklassig service på fler än 450 enheter runt om i landet. Compass Groups verksamhet omsätter ca 3 miljarder kronor och består av 2700 medarbetare. Vi

Om rollen

Som operativ löneansvarig hos oss på Compass Group erbjuds du en utmanande och bred tjänst där du kommer ha det övergripande ansvaret att utveckla, optimera och förvalta vårt system inom lön och workforce management. Du och ditt team om 4 personer arbetar för att systemen och dess funktioner är väl anpassade till våra uppsatta önskemål och behov. 

Tjänsten är varierande och du kommer få möjlighet att vara delaktig och en bidragande faktor till att utveckla HR lönesystemen och samtidigt arbeta operativt med lön. I ditt arbete kommer också ingå att arbeta med processer kopplande till HR-året/lön, aktivt arbeta med att förbättra våra rutiner och arbetssätt, integrera system och se över kopplingar mellan systemen samtidigt som du kommer säkerställa att vår process håller högsta kvalitet.

Fler exempel på arbetsuppgifter

·        Arbeta i och utveckla vårt lönesystem Aditro L

·        Kvalitetssäkra filer och underlag från lön

·        Ansvara för att tidsplanen gällande lönehantering efterlevs

·        Säkerställa att korrekt och högkvalitativ rapportering görs till myndigheter

·        Kunskap och tolkning av tillämpade kollektivavtal inom Compass Group

·        Systematiskt hitta felkällor och försöka hitta effektiv lösning

·        Ansvara för att tidplanen följs för lönehantering

·        Säkerställa en LEAN process, dvs att arbeta med ständiga förbättringar och effektiviseringar för att skapa kvalité

·        Konsultativ roll mot organisationen i lönefrågor

·        Driva projekt inom ansvarsområdet

Om dig

Vi söker dig som under flera år självständigt och operativt arbetat med lön. Vi tror att du har god systemvana och snabbt har lätt att sätta dig in i såväl nya arbetsuppgifter som system. Du har några års erfarenhet utav en ledande position och är trygg i dig själv och i din yrkesroll. Du har en tydlig kommunikationsstil samt att du också är en engagerad teamplayer som har förmågan att peppa och inspirera dina kollegor. Du är målinriktad och bidrar gärna med lösningar och idéer i strävan att åstadkomma goda resultat för vår verksamhet. 

Vad erbjuder vi dig?

Om du trivs med god service är Compass Group rätt företag för dig! Vi är ett globalt bolag och över 500 000 anställda världen över. I Sverige är vi på Compass Group den största leverantören av måltidsupplevelser. Våra koncept är inspirerande och innovativa och vi samarbetar alltid tätt med våra kunder.

För oss på Compass Group är hållbarhet viktigt – därför arbetar vi aktivt med att bidra till FN:s 17 globala mål för hållbar utveckling.

Vi erbjuder dig personlig utveckling och en arbetsplats där du ständigt får inspirera och låta dig inspireras av dina kollegor. Vill du läsa mer om oss kan du göra det HÄR.

Ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta Barbara Lidholt, (barbara.lidholt@wise.se) eller Johanna Romanoff, (johanna.romanoff@wise.se)

Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att vi gör telefonavstämningar och intervjuer löpande, så rollen kan komma tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb