Stockholm

Category Manager till OKQ8

Vår bransch är en av de främsta orsakerna till klimatförändringarna och om vi ska finnas kvar om tio år behöver vår affär förändras i grunden. Vi förstår det och omställningen till fossilfrihet har börjat. Vi vill leda den transformationen och hjälpa våra kunder att, utifrån sina förutsättningar, minska sina klimatavtryck. Vill du vara med och bidra till hållbar utveckling på riktigt? Följ med på vår resa mot en fossilfri framtid!

I rollen som kategorichef ansvarar och driver du utveckling av sortiment och koncept inom kategorin ”Dry Goods”. Målet är att optimera försäljning och attrahera nya kunder. Kategorin är en av fem kategorier och omfattar sortimentet av fysiska produkter t ex inom biltillbehör och Hem & Fritid som du hittar på bemannande stationer i Sverige.

Du ingår i avdelningen Shop & Categories som är en del av divisionen Retail & Associations. Du kommer arbeta tillsammans med fyra Kategorichefskollegor och ni rapporterar till Head of Shop & Categories SE. Din hemvist är Stockholm, självklart med möjlighet till distansarbete.

Denna roll fokuserar mer på marknad och dess utveckling än inköp och leverantörsförhandlingar.

Ett urval av ansvarsområde och arbetsuppgifter

  • Utarbeta kategoriplan och tillväxtplan
  • Skapa förutsättningar för lönsamhet på kort och lång sikt
  • Prissättning i samråd med inköp
  • Budgetansvar
  • Genomföra undersökningar och analysera utfall
  • Ta fram, genomföra och följa upp kampanjer i samråd med Marknad
  • Presentera och lansera kampanjer och koncept för säljorganisationen
  • Besöka stationer för att se och följa marknadsutvecklingen

Om dig

Vi söker dig som drivs av utveckling och försäljning med både strategisk och marknadsnära förståelse hur man optimerar kategorin för fortsatt framgång på OKQ8. Du har en relevant högskoleutbildning, En lämplig bakgrund kan vara flerårig erfarenhet av kategoriarbete från företag som arbetar med rikstäckande butikskedjor och butiker.

För att lyckas i denna roll är man driven, nyfiken, självgående och bra på att skapa relationer med olika intressenter. Du är analytisk med förmåga att fatta beslut på både fakta och känsla. En av dina styrkor är att kommunicera tydligt och ha en stor affärsförståelse.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Jan Rosing på jan.rosing@wise.se eller 076-620 29 52.

Urval sker löpande och vi ser fram emot din ansökan snarast via www.wise.se dock senast den 30 juni 2021. Urval påbörjas omgående då tillsättning av tjänsten kan komma att ske innan sista ansökningsdatum. På grund av GDPR så tar vi ej emot ansökan via mail.

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb