Konsultuppdrag

Rekryteringsspecialist till stort bolag!

Vill du arbeta med Rekrytering i ett globalt och stort bolag? Varmt välkommen att söka tjänsten som Rekryteringsspecialist!

Nu söker vi en driven Rekryteringsspecialister till vår kund för konsultuppdrag via oss på Wise Professionals. Uppdraget startar i augusti och är på sex månader med eventuell möjlighet till ytterligare förlängning. Tjänsten är placerad i Södertälje och är på heltid.

Ditt uppdrag
I rollen som Rekryteringsspecialist tillhör du bolagets rekryteringscenter som är en del av den centrala HR-funktionen. Rekryteringscenter ansvarar för all rekrytering samt utveckling och optimering av rekryteringsprocessen samt dess metoder och verktyg. Idag består funktionen av ca 20 medarbetare som tillsammans täcker en mångfald av kompetenser och erfarenheter inom rekrytering och attraktion. Du kommer att rekrytera tjänstemän till alla bolagets verksamhetsområden och ha ett mycket tätt samarbete med rekryterande chefer. Rollen innebär att självständigt genomföra och ansvara för hela rekryteringsprocesser; från kravprofil, annonsering, search, urval, intervjuer, tester och referenstagning till presentation av kandidater. I rollen ingår även att ge råd till rekryterande chefer kring rekryteringsprocessen, verktyg och kanaler samt ett proaktivt arbete med relevanta kandidater.

Exempel på dina arbetsuppgifter är:

  • Stöttning till chefer kring behovsanalys och kravprofil
  • Driva hela rekryteringsprocesser från start till mål
  • Arbeta med attraktion och säkerställa en god kandidatupplevelse
  • Bygga och vårda kandidatnätverk
  • Test av kandidater samt teståterkoppling i internt testverktyg

Din profil
Vi söker dig som tidigare arbetat som rekryterare och självständigt drivit processer internt eller som konsult. Du tycker om att projektleda ditt eget arbete och har en god social förmåga. Du kommer att tillhöra en stor organisation och för att trivas behöver du tycka om en föränderlig miljö.

Du är flexibel, lyhörd och har ett strukturerat arbetssätt. Din förmåga att analysera, lyfta fram relevant information och att hantera många processer parallellt ser vi som viktiga i rollen. Som person är du förtroendeingivande och relationsbyggande samt att du har stor ansvarskänsla och integritet. Du är kommunikativ på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt.

När du blir en av oss Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Åsa Wallergård Fröblom (asa.wallergard.froblom@wise.se) och Martina Kolga (martina.kolga@wise.se)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.
Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb