Göteborg Konsultuppdrag

Rekryteringskonsult till Intenso Teknikrekrytering

Är du en rekryterare som nu är sugen på att ta nästa steg och finns tillgänglig för uppdrag i augusti? Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start i augusti och några månader framåt med möjlighet till förlängning och anställning hos Intenso Teknikrekrytering.

Ditt uppdrag

I rollen som rekryterare kommer du att ingå i ett rekryteringsteam med flera kollegor. Du kommer arbeta med hela rekryteringsprocessen från ax till limpa och stor del av ditt arbete kommer det att ingå search av kandidater. Exempel på roller som du ska rekrytera kan vara ingenjörer och tekniska specialister inom alla teknikområden och roller så som Projektledare, konstruktörer, försäljningsingenjörer, servicetekniker och chefer. I rollen ingår också ett proaktivt arbete med Employer Branding där du på ett kreativt sätt kommer hitta olika vägar för att marknadsföra annonser och attrahera rätt kandidater.

Exempel på arbetsuppgifter

  • Kandidatupplevelsen genom hela rekryteringsprocessen 
  • Employer Branding och attraktion 
  • Kravprofil, annonsering, search och urval 
  • Telefonavstämning och personliga intervjuer

Din erfarenhet

Vi söker dig som verkligen brinner för rekrytering och attraktion och har något – några års erfarenhet av rekryteringsprocessen från ax till limpa. Vi ser gärna att du är nytänkande och innovativ och trivs med att komma med nya tankar och idéer för hur IntensoTeknikrekrytering på bästa vis ska kunna attrahera och kunna knyta rätt kandidater till sig.

För att trivas och passa som rekryterare hos Intenso Teknikrekrytering tror vi att du är en person med energi och stark drivkraft. Du är duktig på att prioritera mellan dina arbetsuppgifter och på att ta och slutföra dina uppgifter ända in i mål. Vidare tror vi att du är strukturerad och besitter en god professionalism, ödmjukhet och tålamod.

Dina rekryteringar kommer att bidraga till fortsatt tillväxt och du behöver därför själv vara affärsorienterad i ditt arbetssätt. Du är van att arbeta självständigt och har en mycket god kommunikativ förmåga då kontaktytorna är många och du kommer att arbeta med parallella processer.

Intenso arbetar med headhunting, där du identifierar och attraherar kandidater långt bortom dem som aktivt söker nytt arbete, eller som finns i befintliga nätverk. Därför behöver du erfarenhet av att arbeta med search eller vilja lära dig detta.

Du talar och skriver obehindrad svenska och engelska, har systemvana samt har tidigare arbetat i någon typ av rekryteringssystem.

Om Intenso Teknikrekrytering

Intenso Teknikrekrytering är specialiserade på rekrytering och search av chefer och specialister inom teknik och it. De sitter i moderna lokaler vid Klippan med härlig utsikt över hamn och Älvsborgsbron – en fantastisk miljö! Med Intensogruppens bredd kan de erbjuda kunderna en helhet där t ex Säljpoolen tillhör landets ledande rekryteringsbolag med inriktning på att rekrytera personal till sälj- och marknadsorganisationer. Intensogruppen har kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö och idag hanterar Intensogruppen över 700 rekryteringsuppdrag per år.

Läs mer om Intenso genom att klicka här!

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Anette Hartlin på anette.hartlin@wise.se . Med hänsyn till sommarsemester vill vi gärna informera dig om att svar eventuellt kan dröja något längre än vanligt.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb