Helsingborg Konsultuppdrag

Lönespecialist med erfarenhet av AGDA PS

Är du vår nästa stjärna inom lön och har erfarenhet utav AGDA PS? Då kan detta vara ditt nästa uppdrag!

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på 100% på ca 6 månader och vi ser gärna att du kan börja efter sommaren på uppdraget.

Dina arbetsuppgifter
Som lönespecialist kommer du att arbeta brett inom hela löneområdet och med hela löneprocessen. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara att tolka kollektivavtal, hantera avvikelser, tidrapporter, ackord, eventuellt lönerevision, skapa underlag till bokföring, pensioner och försäkringar, statistik, kontrolluppgifter, utlägg och reseräkningar samt framtagande av arbetsgivarintyg. Du kommer att ha daglig kontakt med medarbetare och chefer ute i organisationen. Du ansvarar för lönehanteringen för ca 650 medarbetare tillsammans med ytterligare en löneadministratör.

Några av dina arbetsuppgifter kommer att vara;

 • Se till att 13 olika bolag får sina löner utbetalda
 • Läsa in bankfiler
 • Avstämningar
 • Skicka skattedeklaration och semesterskuld till varje bolag
 • Månadsstatistik

Förutom detta kommer du att hantera diverse HR administration såsom;

 • Hantera pensioner med hjälp av en samarbetspartner
 • Hantera ställningsavtal
 • Ta fram underlag inför lönerevision
 • Lönekartläggning
 • Utföra alkohol och drogtester
 • Vara behjälplig i diverse personalärenden
 • Ta fram masterdata till medarbetarundersökning.

Din profil
Du har arbetat i några år med bred lön- och HR administration. Du är van vid att arbeta självständigt och har en god vana av att arbeta i lönesystem och ett krav är att du har några års erfarenhet utav att arbeta i AGDA PS. Det är givetvis meriterande om du har erfarenhet från livsmedelsbranschen, annars ser vi gärna att du har erfarenhet av att tolka olika kollektivavtal.

Du som person
För att lyckas i rollen som lönespecialist hos vår kund har du förmågan att se helheter och samband. Du är en initiativtagare som även ser till att saker och ting görs. Du är självständig i din roll som lönespecialist samtidigt som du har en mycket god samarbetsförmåga med såväl ditt team som chefer och medarbetare i organisation och har en hög grad av servicenivå.

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Om du vill veta mer

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta mig Anette Hartlin på anette.hartlin@wise.se . Med hänsyn till sommarsemester vill vi gärna informera dig om att svar eventuellt kan dröja något längre än vanligt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb