Stockholm Rekrytering

Pension och förmånshandläggare till Academedia Support

Vill du vara med på en förändringsresa? Nu söker vi dig som vill vara en pension och förmånshandläggare hos oss på Academedia Support!

Academedias affärsidé är att utveckla attraktiva och kvalitetsmässigt ledande utbildningsverksamheter i hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Vill du jobba på ett bolag vars mål är att vara ledande på lärande, attraktivitet, effektivitet och innovativ utveckling? Vi söker dig som vill vara med och driva och utveckla vår pension & förmånsgrupp. Vi vet att vi tillsammans kan bidra till att verksamheten blir ännu bättre. Att få vara med och skapa förutsättningar för vår organisation att fortsätta vara ledande inom utbildning är ditt Why. Academedia har sina fina kontor centralt i Stockholm.

Rollen och erbjudande
Som Pension och förmånshandläggare till Academedia kommer du tillsammans med en kollega att ansvara för att förvalta och utveckla pensions och förmånshanteringen med fokus på effektivitet, användbarhet och automation. Uppdraget innebär att säkerställa att kvalitet och att dess funktioner anpassas och utvecklas till att följa Academedias löneprocesser och att de tillgodoser verksamheternas behov. Vi ser också att du vill mer än så, du drivs och har modet att vilja modernisera/effektivisera samt utveckla redan befintliga processer.

Exempel på några arbetsuppgifter är att:

·        Pensionsadministration, service och support

·        Kontaktperson till Benify

·        Arbeta proaktivt med att förbättra och förenkla rutiner och arbetssätt

·        Sätta sig in i Academedias olika förmåner ex bilförmån och se över arbetssättet

·        Informera och utbilda användare om förändringar och nyheter

·        Löpande uppdatera rutinbeskrivningar och processkartor

·        Vara delaktig i systemtester av nya releaser/versioner från systemleverantör

·        Medverka i projekt såsom övertagande av verksamhet, utvecklingsprojekt

Att ge fin service och stötta verksamheten i sin helhet är viktigt för dig. Du ingår i lönegruppen men tillhör pension & förmånsgruppen som består av en gruppchef och två personer var av ena är vakant. Du kommer att få jobba med kompetenta ledare, engagerade medarbetare där vi tillsammans strävar efter att bli bättre och hitta nya innovativa lösningar. Miljön på Academedia är entreprenöriell och öppen. Kulturen i gruppen präglas av samarbete, glädje och positiv energi. Vi har kul tillsammans.
Vi erbjuder dig en spännande roll i norra Europas mest attraktiva utbildningsföretag med möjlighet att utvecklas och utmanas i en stor koncern. Vi sitter i nyrenoverade fräscha lokaler i centrala Stockholm.

Om dig
Som Pension och förmånshandläggare ser vi att du har några års erfarenhet av att ha arbetat som pensionshandläggare och gärna med förmånskunskaper. Du bör ha god kännedom om HR- och löneprocesser och du har ett ”modernt” sätt att tänka kring förändring och förbättring. Du har eftergymnasial utbildning inom lön eller motsvarande. Har du inte det väger vi det mot din relevanta arbetslivserfarenhet. Det är starkt meriterande om du har arbetat med HR plus tidigare. God teknisk förståelse är också viktigt samt goda kunskaper i Excel. Att kunna dokumentera ditt arbete är en självklarhet.

Som person ser vi gärna att du är trygg, nyfiken, vågar testa olika lösningar, kommer med idéer och tar egna initiativ. För att lyckas i rollen bör du även vara duktig på problemlösning, planering och kommunikation. Du arbetar gärna i grupp men har inga problem att ta självständiga beslut. Vi tror du är lyhörd och en god lyssnare och att du trivs av att jobba i en föränderlig värld med möjlighet att påverka.

Om AcadeMedia
Academedia skapar möjligheter för människor att utvecklas. Våra 17 600 medarbetare på våra drygt 660 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningar har ett gemensamt fokus på kvalitet och utveckling. Alla 182 000 barn, elever och vuxenstuderande som går i våra verksamheter under ett år ska få en utbildning som är av så god kvalitet att de når utbildningens mål, samt de förutsättningar de behöver för att nå sin fulla potential.

Vi är norra Europas största utbildningsföretag med verksamheter i Sverige, Norge och Tyskland. Vår storlek skapar trygghet och ger oss förutsättningar att vara en långsiktig och stabil utbildnings aktör som bidrar till det gemensamma samhällsbygget.

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se. Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta Barbara Lidholt, (barbara.lidholt@wise.se) eller Johanna Romanoff, (johanna.romanoff@wise.se).
Vi går igenom urvalet löpande vilket innebär att vi gör telefonavstämningar och intervjuer löpande, så rollen kan komma tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb