Stockholm Konsultuppdrag

Rekryterare till vår spännande kund!

Har du några års erfarenhet av rekrytering och vill du arbeta med kompetensbaserad rekrytering på ett marknadsledande företag inom revision, redovisning och rådgivning? Sök rollen som Rekryteringskonsult!

Till vår kund som är marknadsledande inom revision och rådgivning, söker vi nu en rekryteringskonsult. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader med möjlighet till förlängning. Önskad start enligt överenskommelse. Vår kund har sitt kontor i nyrenoverade lokaler i Stockholm City.

Ditt uppdrag
Att jobba som konsult hos vår kund ger dig möjlighet att rekrytera till spännande tjänster och uppdrag till Line of services. Du arbetar inte ensam. Teamet runt dig fungerar som mentorer, kollegor och bollplank i det dagliga arbetet. I rekryteringsteamet arbetar du som en internkonsult och dina uppdragsgivare är chefer och ledare i Sverige.  Du kommer att rekrytera både specialister, chefer, nyexade studenter och erfarna managementkonsulter. Hela rekryteringsprocessen är ditt ansvar, från kravprofilstagning, sourcing och assessment. Kompetensbaserad metodik genomsyrar vår kunds arbete. 

Din bakgrund
Vi söker dig med något års erfarenhet som rekryteringskonsult, researcher eller kvalificerad rekryteringsassistent. Du är nu nyfiken på att utvecklas och ta ett nytt kliv i din karriär. Nyfikenhet på rekrytering är därför mycket viktigt liksom lusten att arbeta tillsammans med kollegor både inom HR och med kollegorna i Line of services. Du agerar själv som en managementkonsult och förstår kopplingen mellan HR och affären. För att säkra kvalitet arbetar vår kund systematiskt i HR-systemet Workday, liksom arbetar via sociala digitala plattformar för att sourca och kommunicera med potentiella kandidater. Du behöver därför kunna arbeta strukturerat i våra system och förstå värdet av det. Vår kund använder logiska tester och personlighetsverktyg i deras rekryteringar av samtliga medarbetare. Det är därför ett plus att du har erfarenhet av att använda urvalstester. 

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Martina Kolga (martin.kolga@wise.se) och Abdullah Uzunel (abdullah.uzunel@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb