Solna Rekrytering

Senior HRBP

Vill du tillhöra ett snabbväxande företag som faktiskt gör skillnad på riktigt? Letar du efter en ny utmaning där du får arbeta tillsammans med kompetenta, drivna och samarbetsvilliga kollegor? Trivs du som bäst i det breda HR-arbetet? Sök då tjänsten som HRBP på Cepheid.

Om rollen
Som HRBP på Cepheid i Solna är du del av en spännande expansionsresa där varje arbetsdag är föränderlig. Du ingår i ett fantastiskt team om sex kollegor som starkt värdesätter samarbete och ständigt kompetensutbyte. 

Rollen innebär i stort samordning, stöttning och expertis inom hela personalområdet till chefer och medarbetare. I rollen som HRBP arbetar du även med förbättringsprojekt och att löpande effektivisera processer och som bidrar till ett modernt HR arbete.

Arbetsuppgifter:

·        Planera, driva och stötta verksamheten inom personalhantering och ledarskapsfrågor

·        Ta fram processer, rutiner och riktlinjer i nära samarbete med Global HR

·        Att stötta enhetschefer i deras ledning

·        Vara en partner gällande stöd och råd till organisationen

·        Ta initiativ till utveckling och förändring av HR-processer

·        Utveckla rutiner, styrdokument, dokumentation och uppföljning kring HR-arbetet

·        Skapa starka arbetsrelationer på alla nivåer i organisationen

Rollen är placerad på huvudkontoret i Solna och du rapporterar till HR Chef. På Cepheid i Solna arbetar 900 anställda över hela kedjan från produktutveckling till tillverkning.

Om dig
Vi söker dig med akademisk utbildning inom personal, arbetsvetenskap, beteendevetenskap eller liknande och mångårig erfarenhet från en bred HR roll.

Du har goda arbetsrättsliga kunskaper och har självständigt drivit egna arbetsrättsliga förhandlingar.  Eftersom rollen till en stor del innebär chefsstöd inom organisation är du väl bekant med att supportera, ge stöd och utbilda chefer inom samtliga HR relaterade frågor. 

Då utveckling av nya arbetssätt och deltagande i olika förbättringsprojekt är en del av din vardag söker vi dig med en god pedagogisk förmåga i att bygga och tydliggöra processer.

Cepheid är en internationell matrisorganisation och vi ser gärna att du tidigare arbetat i en matrisorganisation och även att du har erfarenhet från någon typ av produktionsverksamhet.

Som person har du ett starkt eget driv, gillar förändring och ett högt tempo i organisationen. Du är relationsskapande, har hög integritet och prestigelös. Du trivs med att samarbeta med kollegor för att tillsammans nå gemensamma resultat

Om Cepheid
Cepheid är ett av världens snabbast växande företag inom molekylärdiagnostik. Företagets unika diagnostikplattform används över hela världen och gör en skillnad för patienter eftersom diagnos och val av behandling underlättas av testresultaten. Cepheid erbjuder ett brett sortiment av diagnostikprodukter inom virologi, bakteriologi och onkologi som kan möta morgondagens krav på säker, snabb och flexibel diagnostik såväl i västvärlden som i länder med begränsade resurser

Ansökan
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på ett antal korta frågor.

Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

 

Har du frågor om processen eller rollen? Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Lisa Sidén på lisa.siden@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb