Stockholm

Hr-Generalist till spännande bolag!

Till vår kund söker vi dig som arbetat brett med HR frågor. Antagligen jobbar du idag som HR – Generalist eller HR Business partner. Företaget befinner sig i dag i fortsatt tillväxt vilket ger stora möjligheter till att påverka och utveckla tjänsten. Dina dagar på jobbet kommer fyllas med varierande arbetsuppgifter där du får möjlighet att arbeta självständigt och samtidigt få möjlighet att arbeta i ett mindre team. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals omgående och beräknas pågå i ca 6 månader med möjlighet till eventuell anställning.

Ditt uppdrag

Som HR-generalist kommer du primärt arbeta med operativa HR-frågor med ett fokus på rekrytering, onboarding, offboarding, arbetsmiljö, arbetsrätt, internkommunikation, arbetsplatsutveckling och employer branding aktiviteter. I rollen kommer du arbeta nära både HR-chef och löneansvarig och du kommer agera stöd i såväl stora som små HR-relaterade frågor. 

I kombination med ovan arbetsuppgifter kommer du också få möjlighet att driva HR-nära projekt och fortsätta bygga kundens rutiner och processer kopplade till HR-området.

Du kommer rapportera till HR-chefen och det kommer finnas möjlighet att dela upp arbetsveckan från det fysiska kontoret i Norrort och från hemmakontoret.

Kunder erbjuder dig möjlighet att vara med på en spännande tillväxtresa där du får möjligheten att vara med och utforma processer och rutiner. Företaget är ceritifierat Great place to work och arbetar aktivt med att utveckla arbetsplatsen.

Din bakgrund

Vi söker dig som har 3–5 års kvalificerad erfarenhet av HR arbete på operativ nivå, där frågor kring kollektivavtal, rekrytering, onboarding, fackliga förhandlingar, chefsstöd, arbetsmiljö och projektledning utgör en röd tråd. Vidare har du en examen inom Personalprogrammet eller motsvarande akademisk examen. Koncernspråk är i nuläget svenska men företaget har verksamhet i andra länder så engelska är också ett krav.  

Det är viktigt att du som person är prestigelös, nytänkande och drivande. Du är trygg i rollen och skapar förtroende och engagemang samtidigt som du trivs med att arbeta självständig och att hantera många uppgifter inom HR-paletten parallellt. Vi tror att du är van att se helheten samtidigt som du gärna fördjupar dig inom vissa områden då och då.

Det finns stora möjligheter att vara med och påverka och utforma nya processer och rutiner och vara en viktig funktion i bolagets tillväxtresa.

Som du säkert har förstått nu söker vi dig som har en bred erfarenhet och vill arbeta i en bred HR roll där du ges möjlighet att arbeta med många olika delar inom HR-området.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Johanna Romanoff (johanna.romanoff@wise.se) och Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb