Göteborg Rekrytering

Rekryteringskonsult till Göteborgsteamet

Vad säger du om att komma till jobbet och mötas av engagerade kollegor, skratt, varvat med givande diskussioner? Vi växer och behöver drivna rekryteringskonsulter till vårt kontor i Göteborg! I rollen får du jobba med såväl rekrytering, försäljning och ledarskap.
Låter det intressant så är detta jobb för dig!

Vi på Wise Professionals verkar i en bransch som är i kraftig förändring där många nya utmaningar, roller och titlar dagligen växer fram. Här vill vi fortsätta vara den pålitliga partnern som utmanar, håller vad vi lovar, gör det där lilla extra och som ständigt ligger nära våra kandidater, konsulter och kunder.  

Vi är på väg in i vår nästa tillväxtresa och för att lyckas med det måste vi vara ett tajt team som strävar efter samma mål, hjälper varandra och har kul. Och jag lovar – det kommer att bli en spännande, utmanande och rolig resa!  

På kontoret i Göteborg är vi ett team om 11 personer, och jag Louise som blir din närmsta chef, kan med stolthet och självsäkerhet säga att det är ett gäng som står för engagemang, vilja att göra affärer och inte minst ha riktigt roligt ihop. Ambitionsnivån och engagemanget är högt och du blir en central funktion där teamandan är en framgångsfaktor. Du har ett gäng kompetenta, erfarna och kvalitetsmedvetna kollegor till din hjälp varje dag.

Din roll

Som rekryteringskonsult på Wise Professionals kommer du ha ett helhetsansvar för dina egna rekryteringsprocesser vilket innebär mycket kundkontakt och spännande intervjuer med kandidater, search och tätt samarbete med oss alla på kontoret. Tjänsterna som tillsätts på Wise Professionals varierar och innefattar allt ifrån HR-tjänster, administration, marknad-och kommunikation och ekonomi – alla inom ramen för våra varumärken Wise Professionals, KIMM, EQonomy och The Pace.

Att arbeta som rekryteringskonsult är extremt omväxlande, du rör dig från strategi, framtidsdiskussioner och praktiska små små detaljer som är helt avgörande för att uppdragen ska lyckas. Tex kommer du att: 

  • Självständigt leda ditt försäljningsarbete genom att etablera och bygga relationer med nya och befintliga kunder. 
  • Projektleda flera parallella rekryteringsprocesser – från start till mål.  
  • Sätta upp tidplaner och säkerställa administration i våra olika interna system.  
  • Search och urvalsarbete med hjälp av matchning genom tester, CV och intervjuer. Här kommer du också jobba med vår fantastiska robot Glenn! 
  • Formulera och kommunicera budskap i olika kanaler som tex sociala medier och jobbannons-kanaler  
  • Skriva och dokumentera affärsförslag, kravprofiler, annonser m m. 

Din profil

För att lyckas i rollen tror vi att du har en eftergymnasial utbildning inom till exempel HR, Beteendevetenskap, Ekonomi och/eller tidigare erfarenhet från rekryteringsbranschen. Du trivs med att arbeta i ett högt tempo där du själv får sätta ramarna för ditt arbete. Som person är du orädd, driven och kommunikativ.

Du trivs bäst i mötet med andra människor och har lätt för att skapa och bygga långsiktiga relationer. Du är affärsinriktad och lyhörd med god förmåga att anpassa erbjudanden mot kundens behov och önskemål, men du vågar även konsultera och utmana. För att lyckas i tjänsten krävs ett driv som du kombinerar med en dos entreprenörsanda och ett problemlösande perspektiv. Vidare gillar du att ingå i ett team där samarbete, gemenskap och prestigelöshet krävs.

Om oss

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag har vi kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Passar vi dig? 
Vill du vara med på resan att utmana rekryteringsbranschen tillsammans med oss? Att bli en ”Wisare” innebär att jobba med ett gäng modiga, proffsiga och nyfikna kollegor. Vårt varumärke och vår marknadsposition i kombination med möjligheten att påverka är några av de främsta anledningarna till att våra kollegor valt att börja arbeta hos oss. Alla som jobbar här är konsulter och specialister inom sitt eget område, vi är idag över 50 kollegor och 250 uthyrda konsulter. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap. Vill du lära dig mer om oss wise.se och wisegroup.se 

Fortsatt intresserad? 

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. 
 
Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du får svara på några frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. 

Vi kommer löpande att gå igenom ansökningarna och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Vid frågor om rollen eller processen, vänligen maila mig louise.grammatikas@wise.se.

Vi ser fram emot att få din ansökan! 

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb