Göteborg

Konsultchef till Göteborgsteamet

Vad säger du om att komma till jobbet och mötas av engagerade kollegor, skratt, varvat med givande diskussioner? Vi växer och behöver drivna konsultchefer till vårt kontor i Göteborg! I rollen får du jobba med såväl rekrytering, försäljning och ledarskap.
Låter det intressant så är detta jobb för dig!

Vi på Wise Professionals verkar i en bransch som är i kraftig förändring där många nya utmaningar, roller och titlar dagligen växer fram. Här vill vi fortsätta vara den pålitliga partnern som utmanar, håller vad vi lovar, gör det där lilla extra och som ständigt ligger nära våra kandidater, konsulter och kunder.  

Vi är på väg in i vår nästa tillväxtresa och för att lyckas med det måste vi vara ett tajt team som strävar efter samma mål, hjälper varandra och har kul. Och jag lovar – det kommer att bli en spännande, utmanande och rolig resa!  

På kontoret i Göteborg är vi ett team om 11 personer, och jag Louise som blir din närmsta chef, kan med stolthet och självsäkerhet säga att det är ett gäng som står för engagemang, vilja att göra affärer och inte minst ha riktigt roligt ihop. Ambitionsnivån och engagemanget är högt och du blir en central funktion där teamandan är en framgångsfaktor. Du har ett gäng kompetenta, erfarna och kvalitetsmedvetna kollegor till din hjälp varje dag.

Din roll

Som konsultchef jobbar du med vår konsultuthyrning- och interima affär. För dig är det en självklarhet att ha ett konsultativt förhållningssätt till dina kunder och vara ett professionellt stöd till dina konsulter.
Uppdragen vi arbetar med varierar och innefattar allt ifrån HR-roller, administration, marknad-och kommunikation och ekonomi- alla inom ramen för våra varumärken Wise Professionals, KIMM, EQonomy och The Pace.

  • Med stort engagemang förväntas du driva in affärer från start till avslut, träffa kunder och förstå deras behov och vara konsultativ kring attraktion och rekrytering.
  • Du blir ansvarig för dina konsulter som bland annat inkluderar anställning, uppföljning och utvecklingssamtal.
  • Utveckla ett relevant kandidatnätverk genom search, intervjuer, personbedömningar och referenstagningar.

Din profil

Du har en stor egen drivkraft och älskar att göra affärer. Du är förtroendeingivande, initiativrik och duktig på att skapa och underhålla relationer. Du känner dig trygg med att hålla ihop och driva projekt med många olika intressenter. Vi ser att du har en skarp affärsinstinkt, är nyfiken och modig och vill ligga steget före. Att du precis som vi vill ha kul på jobbet och dela med dig av din kunskap till kollegor och ditt nätverk är en självklarhet.  

Du har arbetat som konsultchef tidigare och kanske har du till och med arbetat med matchning inom något av våra varumärken. Oavsett är du en affärsdriven, modig och strukturerad person som vet att det ibland, trots noggrann planering, kan bli tvära kast – och som utifrån din erfarenhet vet att det kommer att lösa sig. 

Du får gärna ha en akademisk examen eller motsvarande inom HR eller beteendevetenskap, och mellan 2-40 års arbetslivserfarenhet. Dessutom gillar du att ingå i ett mindre team där samarbete, gemenskap och prestigelöshet krävs.

Om oss

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Vill du veta mer om tjänsten?

Har du frågor om tjänsten kan du kontakta Regionchef Louise Grammatikas.

louise.grammatikas@wise.se . Vi arbetar med löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas omgående.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb