Stockholm Konsultuppdrag

Junior Talent & Learning Manager!

Är du en driven och ambitiös Rekryterare/HR Specialist som letar efter nästa steg i din karriär? Vill du växa och utvecklas i ett världsledande livsmedelsföretag i en snabbrörlig bransch? Då har vi rätt möjlighet för dig som Junior Talent & Learning Manager hos Danone!

Till det världsledande livsmedelsföretaget Danone söker vi nu en Junior Talent & Learning Manager! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid i 6 månader och som sedan kan komma att leda till en anställning direkt hos Danone. Danone har sitt fina kontor i Solna, Stockholm.

Ditt uppdrag

Danone söker en prestigelös person som vill växa och utvecklas i rollen som Junior Talent & Learning Manager Nordics! Du kommer att vara en del av Talent & Learning team i Norden & Baltikum, bestående av 4 kompetenta kollegor. Teamet supporterar alla Danones affärsområden och marknader med rekrytering, Employer Branding, talent management, kompetensutveckling och utbildning.

I din roll kommer du tillsammans med övriga teamet att supportera med att hitta, attrahera, selektera och utveckla de bästa talangerna på marknaden. Du kommer att agera som Rekryteringsexpert och Business Partner till rekryterande chefer i organisationen, samt se till att alla kandidater som du har kontakt med får bästa möjliga bemötande och kandidatupplevelse. Utöver rekrytering innefattar rollen koordinering och genomförande av utbildningar och workshops för anställda. Du kommer att rapportera till Head of Talent & Learning Nordics & Baltics, som också är baserad i Solna.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

 • Självständigt driva rekryteringsprocesser från start till mål (inkl. search, skriva och publicera annonser, screening, intervjuer, kandidathantering och support till rekryterande chefer).
 • Organisera, koordinera och leda utbildningar och workshops för anställda, både internt och externt.
 • Supportera i olika projekt inom Employer Branding.
 • Koordinering med externa leverantörer inom rekrytering och utbildning.
 • Ansvar för vårt digitala utbildningsystem, skapa och publicera innehåll, samt ge support till anställda.
 • Administration, rapportering och registrering av rekryteringsprocesser och utbildningsinitiativ.
 • Skapa, utveckla och uppdatera dokument, guider, mallar, processer och arbetssätt för att vi ska vara så effektiva som möjligt.

Din bakgrund
För att lyckas i rollen ser vi att du har:

 • Akademisk examen inom HR eller motsvarande.
 • Några års erfarenhet av att ha arbetat i liknande roll med ansvar för hela rekryteringsprocessen, från kravprofil till signerat kontrakt
 • Goda kommunikationskunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift. Det är starkt meriterande med kunskap inom andra nordiska språk.
 • En team-player mentalitet och hands on attityd.
 • God prioriteringsförmåga och strukturerat arbetssätt med flexibilitet för snabba förändringar
 • Erfarenhet från globalt bolag är meriterande.
 • Erfarenhet från FMCG, retail, eller pharma/medical industrin är en stor fördel.

Om Danone
Danones mission är att skapa hälsa genom mat till så många som möjligt och för att vi ska lyckas med vår mission behöver vi en hälsosam planet. Vi har över 100 000 anställda världen över inom tre olika affärsområden: Essential Dairy & Plant Based Products, Specialized Nutrition och Waters som alla strävar för vår vision One Planet One Health. Danone i Norden & Baltikum har ca 500 anställda baserade i Sverige, Finland, Danmark, Norge, Lettland och Litauen. Vår varumärkesportfölj inkluderar flera starka varumärken så som ProViva, Alpro, Activia, Actimel, Danonino, Nutricia och Aqua d´Or.

Danone erbjuder
En karriär i ett värderingsstyrt och snabbrörligt internationellt bolag. Vi har en högpresterande kultur men hur vi når våra mål är minst lika viktigt som slutresultatet. I linje med våra värderingar fostrar vi en vänskaplig, motiverande och stöttande kultur där alla ses som ledare, oavsett roll och position. Vi uppmuntrar ett entreprenöriellt mind-set genom att ge våra medarbetare möjligheten att driva tillväxt av starka varumärken, bidra till en hälsosammare värld samt utvecklas professionellt.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Anton Hovstadius (anton.hovstadius@wise.se) Martina Kolga (martina.kolga@wise.se) och Abdullah Uzunel (abdullah.uzunel@wise,se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb