Skåne Konsultuppdrag

HR-administratör till CDONs huvudkontor i Malmö!

Vill du också vara en del av ett ungt och dynamiskt företag med ambitionen att bli Nordens, inte bara största, utan även bästa marknadsplats? Vi söker en prestigelös HR administratör till CDONs huvudkontor i Centrala Malmö!

Detta är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt och som beräknas att pågå fram till augusti med möjlighet till förlängning. I den här processen samarbetar CDON med Rekryteringsbyrån Wise Professionals. Uppdraget är på 100% och du kommer att arbeta på CDONs kontor i Malmö. Som HR-administratör hos CDON kommer du att arbeta brett inom HR-administration, tillsammans med en HR-specialist. I arbetet ger du råd och stöd inom HR samt till medarbetare och chefer. Vidare är du utifrån dina ansvarsområden kontaktperson gentemot samarbetspartners och leverantörer.  

Du kommer främst att arbeta med att:

  • Vara en operativ och strategisk partner till våra chefer i våra HR-processer såsom rekrytering, rehabilitering, lön, onboarding/offboarding etc.
  • Administrera och följa upp HR-statistik samt granska och analysera data för att identifiera trender samt rekommendera åtgärder vid behov.
  • Administration i HRM-systemet CatalystOne omfattar bland annat anställningsavtal, intyg, on-/offboarding, frånvaro, masterdata etc.
  • Hantering av löne-, pensions- och försäkringsrelaterad administration genom löpande kontakt med den externa byrån Accountor.
  • Uppdatera intranät, policys och system inom HR

Vi ser gärna att du har 2-3 års arbetslivserfarenhet av liknande roll och har en relevant eftergymnasial utbildning med inriktning mot det personaladministrativa området samt med eventuell akademisk påbyggnad. Vidare har du goda kunskaper i MS Office främst Excel. Har du erfarenhet av HRM systemet CatalystOne ser vi detta som en stor fördel och att du överlag är en fena på HR system. Erfarenhet av chefsstöd ser vi också som meriterande.

Du gillar att ta egna initiativ, är prestigelös, har lätt för att uttrycka dig i såväl tal som skrift samt kan arbeta både självständigt som i team. Vidare är du noggrann och analytisk samt en duktig självsäker administratör.

Om CDON
CDON startade 1999 och har sedan dess utökat och breddat sin produktportfölj, vilket har lett till att de idag är en ledande marknadsplats inom konsumentvaror och livsstilsprodukter. Att bli en del av CDON innebär att bli en del av ett företag i ständig förändring. Utvecklingen går snabbt framåt, och CDON vill vara en del av framtiden. Kollegorna på CDON brinner för sitt arbete och kavlar gärna upp ärmarna och tar action. CDON har i dag över 120 personer anställda på huvudkontoret i Malmö.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

Din ansökan och frågor

Även om vi inte tar emot ansökningar via mail, är du varmt välkommen att höra av dig med dina frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Du når mig, Anette Hartlin på anette.hartlin@wise.se eller Johanna Treschow på johanna.treschow@wise.se. Urval görs löpande och positionen kommer tillsättas så snart vi träffat rätt kandidat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!  

 

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb