Stockholm Konsultuppdrag

Löneadministratör till ett roligt uppdrag!

Nu har vi ett långt uppdrag hos vår trevliga kund, läs vidare och sök rollen idag!

Nu söker vi en löneadministratör till ett fartfyllt och roligt bolag. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget pågår till och med sista augusti 2022 och kunden har sitt kontor nära Globen i Stockholm.

Ditt uppdrag
I rollen som löneadministratör kommer du tillsammans med 3 kompetenta kollegor att arbeta med hela löneprocessen från ax till limpa i Hogia. Du kommer även arbeta med HR-administration och arbeta nära HRBP som ansvarar för olika avdelningar. Som löneadministratör kommer du att ha flera kontaktytor i organisationen och ha ett mycket nära samarbete med dina lönekollegor.

Din bakgrund

  • Har flerårig erfarenhet från brett lönearbete. Du har en tydlig bild av hur ett månadsflöde för en löneökning ser ut , ett tränat öga för rimlighet samt förståelse och vana för att kunna hantera AGI och skuldhantering. 
  • Du är systemvan och har därmed hög systemförståelse och sätter dig enkelt in i systemuppbyggnad och rapportfunktioner.
  • Vi ser gärna att du arbetat med HR-administration och personalsystem tidigare.
  • Givetvis är du bevandrad i Excel och använder det som ett dagligt arbetsverktyg där du behärskar enklare formler.
  • Har arbetat i snabbrörliga verksamheter med många nyanställningar och ständiga förändringar och därmed kan hantera frågor inom ämnen både högt och lågt

Som person är du flexibel, initiativtagande, strukturerad och har lätt för att komma in i nya arbetsuppgifter och trivs med att arbeta i team. Du är positiv, kommunikativ och serviceinriktad!

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Fabian Corp (fabian.corp@wise.se) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb