Skip to content

HR-konsulter till kommande uppdrag i Stockholm

Vill du ta ditt nästa kliv inom HR och alltid varit lite nyfiken på att vara konsult? Då är Wise Professionals den perfekta arbetsgivaren för dig och detta kan vara din nästa roll!

Wise Professionals konsultverksamhet inom HR fortsätter att växa så att det knakar och vi söker därför flera talanger med stor potential. På Wise Professionals satsar vi stort inom vårt affärsområde HR och fortsätter att utveckla vårt fina konsultnätverk. Här får du möjlighet att utvecklas på spännande uppdrag hos våra selektivt utvalda kunder. Just nu ser vi ett extra stort intresse hos våra kunder för dig som vill arbeta som HR-konsult!

Vi vill göra dig uppmärksam på att det här är en annons där du har möjlighet att anmäla ditt intresse för att arbeta som HR-konsult via Wise Professionals i Stockholm och inte en rekryteringsprocess.

Som du säkert känner till, är vi på Wise Professionals inte ett vanligt konsultbolag, våra konsulter är en del av vårt DNA. Vi tycker det är viktigt att du är en del av vårt WHY, dvs att vi tillsammans med dig vill lyfta, inspirera och synliggöra och driva utvecklingen inom HR och Talent Acquisition framåt. Vi hoppas självklart att du brinner för området på samma sätt som vi gör. Som konsult hos oss kommer du vara en oerhört viktig stöttepelare ute hos våra kunder där du från första stund ges möjlighet att växa som person men framför allt inom din yrkesroll, vi värnar om din fortsatta karriär och kompetensutveckling.

Rollen som HR-konsult hos våra kunder är en bred HR-roll där kommer att ge operativt HR-stöd till medarbetare och ge ett konsultativt stöd till ledare i olika HR-relaterade frågor. Vilket kan innebära att du i ena stunden bistår i en facklig förhandling för att i nästa ta fram ett anställningsavtal eller stötta i en rekrytering. I rollen ligger även koordinering och all typ av förekommande HR-administration.

Exempel på arbetsuppgifter:

  • Stötta och supportera chefer i operativa arbetsrättsliga frågor
  • Rekryteringsadministration, publicera annonser, referenstagning
  • Hantera anställningsavtal
  • Agera superuser i HR-systemet
  • Pre- och onboarding
  • Rapportera pensionsunderlag och lönestatistik
  • Samarbeta med löneadministratör i frågor som rör löner och förmåner
  • Samordna, administrera och ta fram metodstöd för de årliga HR-processerna
  • Samordna och administrera projekt kopplat till HR-området

Din erfarenhet
Vi söker dig som verkligen brinner för HR-frågor och har arbetat med rekrytering eller HR något år efter examen eller under dina studier. Som person har du energi, stark drivkraft och är van att arbeta självständigt. Du är duktig på att prioritera mellan dina arbetsuppgifter och på att ta och slutföra dina uppgifter ända in i mål. Vidare tror vi att du är strukturerad och besitter en god professionalism, ödmjukhet och tålamod. Vi ser gärna att du har erfarenhet att stötta chefer och arbeta konsultativt. Du har en utbildning inom relevant område, antagligen Högskole- eller Universitetsutbildning inom PA/Organisation/Ledarskap. Då kunderna vi arbetar med ofta jobbar internationellt är det viktigt att du är kommunikativ på både svenska och engelska, i både tal och skrift.

När du blir en av oss 
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!