Lönekoordinator till spännande bolag i centrala Stockholm

Har du erfarenhet av lön och vill arbeta i en koordinerande roll? Nu söker vi en lönekoordinator till ett långt uppdrag till vår kund på Kungsholmen. Låter det intressant? Sök idag!

Till vår kund söker vi nu en Lönekoordinator! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start 1 januari och som pågår till och med juli 2022. Just nu sitter alla på hemmakontoret men när restriktionerna lättar så är man placerad på kundens fina huvudkontor på Kungsholmen, Stockholm.

Ditt uppdrag

Som lönekoordinator kommer du att tillhöra ett kompetent HR-team och arbeta mot outsourcad lönepartner för ca 500 löner. Det är en administrativ roll samtidigt som du får många kontaktytor i organisationen och det ges utrymmer för nytänk och förändring. Utöver lönearbetet deltar du även i viss HR-uppgifter. Du kommer vara den som företagets anställda vänder sig till, både kring lönerelaterade frågor och viss HR-administration.

Arbetsuppgifter kan exempelvis innefatta:

 • Sammanställa löneunderlag till outsourcad lönebyrån, kontrollera tidrapporter och löner
 • Onboarding av nyanställda – hantera anställningsavtal, bakgrundskontroll, administrera i system 
 • Internsupport i tidrapporterings- och lönefrågor till organisationen
 • Hantera, administrera och rapportera pensioner 
 • Hantera tjänstebilar, förmånsbilar, tjänstebilar och servicebilar
 • Kontaktperson till Försäkringskassan gällande sjukfrånvaro
 • Lönerevision
 • Övriga administrativa arbetsuppgifter inom Lön.

Din bakgrund

Vi ser att du har en gymnasieexamen, gärna kompletterad med en eftergymnasial utbildning inom lön. Då du kommer vara ensamt ansvarig för lönehanteringen behöver du ha tidigare erfarenhet av löneadministration samt ansvarat för lönerevision och lönekartläggning. Har du arbetat i Flex innan är detta även starkt meriterande. För att verkligen trivas i rollen tror vi även att du är självgående och gillar att ha många bollar i luften samtidigt.

Då rollen innebär mycket kontakter inom organisationen ska du vara kommunikativ och ha en god känsla för service. Du ska vara en administrativ talang och gilla ett ständigt flöde av frågor att hantera. Vi ser även att du är innovativ och har en känsla för att tänka nytt! Du ska ha en vilja att vara med och bidra och utveckla olika processer samt ha ett intresse för att effektivisera och modernisera arbetssättet på företaget.

När du blir en av oss

Du får gärna kontakta Wise Professionals om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se) och Fabian Corp (fabian.corp@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb