Stockholm

Löneadministratör till uppdrag i centrala Stockholm

Nu söker vi en löneadministratör till ett företag med ett härligt löneteam i centrala Stockholm!

För kunds räkning söker vi nu en löneadministratör till ett spännande uppdrag. Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid, med start i januari 2022. Uppdraget löper fram till och med april 2022, med möjlighet till förlängning. Arbetsplats ligger i centrala Stockholm.

Ditt uppdrag

I rollen som lönespecialist kommer du att arbeta i HR Plus 6 med vissa delar av löneprocessen. Kunden genomgår en förändringsresa där man har påbörjat ett systembyte. Du kommer ingå i ett team där du avlastar den dagliga driften. Dina arbetsuppgifter kan bland annat innefatta:

  • Hantering och stöttning via telefon och mejl kring lönefrågor gentemot resten av organisationen.
  • Stöttning av diverse ärenden som kan förekomma inom lön.

Du kommer tillhöra ett härligt team där ni jobbar nära varann. Du jobbar för att avlasta resterande kollegor under pågående systembyte för att underlätta övergången så mycket som möjligt.

Din bakgrund

Som person är du flexibel, självgående och initiativtagande. Du är lösningsorienterad och trivs med att ta reda på ny information. Du är kommunikativ och kan bemöta andra medarbetare på ett proffsigt och tydligt sätt. Du brinner för service och är prestigelös, och kan stötta upp där stöd behövs som mest.

  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta inom lön.
  • Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i HR Plus 6.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Fabian Corp (fabian.corp@wise.se) och Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se)

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb