Malmö

HR Business Partner till CRAMO

Vill du också vara en del av ett av Sveriges största företag,? Vi söker en HR Business Partner till Cramo i Malmö!

Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals med start så snart som möjligt och uppdraget beräknas att pågå i minst åtta månader med möjlighet till anställning hos Cramo efter uppdraget slut.

Din roll på Cramer:

Cramos HR team i Malmö söker en driven HR Business Partner!

I rollen som HR Business Partner kommer du få arbeta brett med HR frågor med placering i Malmö. Du jobbar nära dina HR kollegor, där du och en kollega har placering i Malmö och resterande team på 10 personer har placering i Stockholm. I rollen som HR business Partner kommer du ha en viktig roll för företaget och vara med att utveckla bolaget framåt. Du kommer arbeta brett varav några av de uppgifter du utför kan vara att:

  • Stötta chefer i strategiska såväl som operativa frågor
  • Hantera och vara ansvarig för rehabiliteringsärenden
  • Stötta chefer i rekryteringsprocesserna
  • Styra och leda de fackliga förhandlingarna
  • Arbeta med Employer Branding arbetet på företaget

Cramo använder sig av kollektivavtalen

Vem är du?

Det viktigaste för oss är din inställning, ditt driv och din vilja att bidra till vår fortsatta utveckling. För att lyckas i den här rollen behöver du som person vara strukturerad, prestigelös och ha en god känsla för service. Du trivs i en miljö med ett ständigt flöde av frågor att hantera, tycker om att arbeta coachande mot chefer i deras ärenden och ser en vikt i att vara noggrannhet i sitt arbete.

Du har att par års erfarenhet med att arbeta brett inom HR. Du är van att arbeta supporterande mot chefer, rekrytering och har du arbetat med Employer Branding är meriterande. Det är även meriterande om du arbetat med kollektivavtalen Swemek och Basindustri kopplat till IF Metall. För att trivas i den här rollen så tycker du om att arbeta med rehabiliteringsärenden. På Cramo är det viktigt att du är nyfiken och nyfiken och på tårna då de befinner oss i ständig utveckling. Genom att bidra med energi och engagemang är du en glädjespridare som medverkar till en god arbetsmiljö.

Du talar och skriver i svenska såväl som engelska. Tjänsten innefattar även krav på körkort.

Tjänsten är förlagd under kontorstid måndag till fredag. Resor mellan kontor inom Sverige kommer att ingå i tjänsten.

Om Cramo

Cramo grundades 1953 och är ett av Sveriges största och näst största som företag i Europas inom uthyrning av maskiner, utrustning och hyresrelaterade tjänster. Tillsammans är Cramo och Boels Rental verksamma i sjutton länder. Som helhetsleverantör av maskinuthyrning hjälper vi små och stora företag i byggbranschen.

Cramo AB ingår i affärsområdet Cramo Norra Europa tillsammans med Norge, Finland, Estland, Litauen och är ett av de ledande uthyrningsföretagen i Sverige med över 90 depåer och ca 850 anställda över hela landet. Verksamheten omfattar såväl korttidsuthyrning av enstaka maskiner som totalåtaganden i större projekt, fullserviceåtaganden på flerårsavtal och outsourcinglösningar.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund. 

Din ansökan och frågor

Även om vi inte tar emot ansökningar via mail, är du varmt välkommen att höra av dig med dina frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Du når mig, Anette Hartlin på anette.hartlin@wise.se eller Rebecca Jonsson på rebecca.jonsson@wise.se urval görs löpande och positionen kommer tillsättas så snart vi träffat rätt kandidat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!  

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb