Göteborg

Erfaren Löneansvarig till Tranpenad

Vill du arbeta som Löneansvarig i ett bolag där din kompetens är efterlängtad och där du kommer att få möjlighet att arbeta i ett bolag där du får stor möjlighet att påverka din roll? Då kan detta vara uppdraget för dig!

Vi söker dig som vill arbeta som konsult via Wise Professionals som Löneansvarig hos vår kund Tranpenad. Uppdraget beräknas att starta så snart som möjligt och är på 100%. Tanken är att du börjar som konsult och på sikt kan det leda till en anställning hos Tranpenad.

Arbetsbeskrivning

Tjänsten som Löneansvarig är en viktig och ansvarsfull roll för Tranpenad. Du kommer självständigt att arbeta med hela löneprocessen och hantera löner för cirka 2 000 personer, merparten är kollektivlöner med Bemanningsavtalet som grund.

Dina arbetsuppgifter kommer att innefatta löneberedning i Hogia lönesystem som utförs med underlag från vårt affärssystem Intelliplan där tidrapporteringen och löneattesteringen görs. Du kommer bland annat att arbeta med färdigställandet inför lönekörning, kontroller, semesterberäkningar, upplägg av nyanställningar och uträkningar av slutlöner. Du ansvarar för att löneutbetalning kan ske varje månad enligt deadline samt sköter statistik och rapportering till myndigheter samt pensionsinbetalningar till FORA och Collectum. För tjänstemän ingår även lönehantering av förmånsbilar, utlägg och reseräkningar. Som löneansvarig kommer du även att ansvara för lönesystemet Hogia samt ha kontakt med systemleverantörer.

I din roll som Löneansvarig kommer du att tillhöra ekonomiavdelningen och rapportera till CFO men du kommer även ha nära kontakt och samarbeta med kollegorna på företagets huvudkontor inom ekonomi och HR samt ha kontakt med cheferna på lokal kontor runt om i Sverige.

Din profil

Vi söker dig som är en självgående löneadministratör med flera års erfarenhet av helheten inom lönehantering. Du är van att arbeta med kollektivlöner och har god förståelse för kollektivavtal. Har du också en eftergymnasial utbildning inom lön, ekonomi eller system är det positivt. Meriterande är även vana av att arbeta med flera olika kollektivavtal och av att ha systemansvar.

Som person ser vi att du är noggrann, lojal och ansvarsfull med ett stort eget driv. Du är mån om att hålla deadline och har lätt för att ta egna initiativ i arbetet för att komma framåt. Du har integritet och ett visst mått av skinn på näsan, du är trygg och stabil samt kan vara tydlig och kravställande mot andra i organisationen. Vidare ser vi att du har en pedagogisk fallenhet och ett intresse för att utbilda andra. Trivs du att arbeta i en prestigelös miljö med högt i tak och korta beslutsvägar samt engagerade kollegor är detta tjänsten för dig!

När du blir en av oss 

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Jag som arbetar med detta uppdrag är din framtida konsultchef Anette Hartlin, du når mig på anette.hartlin@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb