Stockholm

Lönekoordinator till spännande kund på Södermalm!

Är du ute efter en ny utmaning som lönelönekoordinator med ansvar för hela lönekedjan? I detta hyrköps-uppdrag kommer du in i ett internationellt och spännande företag med goda möjligheter att få utvecklas både inom lön och HR!

Nu söker vi en driven lönespecialist för kunds räkning till ett spännande uppdrag. Detta uppdrag är ett hyrköp, där du börjar som konsult hos Wise Professionals i sex månader med möjlighet om att därefter erbjudas anställning hos kund. Kunden sitter i trevliga lokaler på Södermalm. Uppdraget påbörjas i antingen december eller januari.

Ditt uppdrag

Som People & Payroll Operations Specialist kommer du att tillhöra Payroll-teamet där du arbetar tillsammans med en teamledare och fyra lönespecialister. Du kommer att koordinera och administrera löner för två andra länder upp till att lönerna hanteras av outsourcat företag. Då du arbetar mot internationella bolag innebär det att det förekommer mycket engelska i rollen. Resterande delar av teamet ansvarar för totalt ca 1000 svenska och nordiska löner i Hogia. Att arbeta som lönekoordinator innebär att vara en del av en snabbfotad organisation där ingen dag är den andra lik. Vi tror att den här rollen passar dig som är utvecklingsorienterad, förändringsbenägen och som vill ha både variation och utmaning i vardagen!

Utöver att ansvara för lönekoordineringen kommer du jobba i en mångsidig roll som även kan innefatta:

  • Supportering kring frågor inom lön och HR till chefer och medarbetare i organisationen.
  • Administration och ansvar kring vissa system.
  • Administration kring HR-frågor som
  • Hantering av intyg och avtal.
  • Pensionsadministration.

Din bakgrund

Vi söker dig som har ett par års erfarenhet av att arbeta med kvalificerat löneadministrativt arbete, där du har erfarenhet av att arbeta med hela löneprocessen. Vi ser gärna att du har en eftergymnasial utbildning inom lön och har goda teoretiska kunskaper inom området. Det är meriterande om du tidigare arbetat i lönesystemet Hogia. Du trivs i att ta reda på ny information och strukturera upp ditt eget arbete, samt bygga upp rutiner kring ditt arbete.

Som person är du serviceminded, stresstålig och prestigelös. Du är förändringsbenägen och trivs i en snabbfotad arbetsmiljö. Vidare har du en god kommunikativ förmåga och är trygg med att uttrycka dig på engelska, i både tal och skrift, då du kan komma i kontakt med engelsktalande chefer i organisationen. Du är orädd och trivs med att ta egna initiativ.

När du blir en av oss
Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?
Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Fabian Corp (fabian.corp@wise.se) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb