Göteborg Rekrytering

Ekonomiansvarig Sun-Flex

Vi söker en självgående och prestigelös ekonomiansvarig till Sun-Flex! Här får du möjlighet att bli en del av en spännande resa och vara med och utveckla bolaget framåt. Är du idag ekonomiansvarig eller redovisningsansvarig med akademisk utbildning, gillar att arbeta verksamhetsnära där du får nyttja dina breda kunskaper och vill ta nästa steg i karriären är detta en roll för dig. I rollen kommer du ha ett helhetsansvar för ekonomifunktionen. Läs vidare och ansök redan idag!

Sun-Flex är i tillväxtfas och behöver nu stärka vår organisation och söker därför en trygg och självständig ekonomiansvarig. Du har några års erfarenhet av redovisning inom allt från reskontra till bokslut samt av rapportering. I denna roll kommer du arbeta operativt med löpande bokföring och redovisning och du rapporterar till VD. Vi har en familjär och prestigelös stämning där vi värdesätter samarbete och värnar om varandra.

Sun-Flex är ett företag som fokuserar på utveckling, tillverkning och distribution av produkter för den moderna kontorsarbetsplatsen. Med över 30 års erfarenhet och insikt i hur den moderna kontorsarbetsplatsen fungerar har vi uppnått en ledande ställning i branschen och har med vår erfarenhet och insikt uppnått en stark internationell närvaro i Europa och Nordamerika. Varumärket Sun-Flex är en av nycklarna i vår verksamhet och det genomsyrar allt vi gör. Våra partners och kunder ska ha möjlighet att utvecklas tillsammans med oss. Huvudkontoret är i Bollebygd, som ligger mellan Borås och Göteborg. Läs mer om oss på vår hemsida här.

Ditt uppdrag
I rollen som ekonomiansvarig på Sun-Flex får du en bred och omväxlande roll med mycket eget ansvar och kommer att vara ansvarig för både ekonomi, business controlling samt löneadministration. Du kommer att arbeta nära organisationen och rapporterar direkt till VD. Din placering kommer att vara på kontoret i Bollebygd.

I tjänsten som ekonomiansvarig ingår bland annat arbetsuppgifter såsom:

·      Ansvara för helheten av ekonomifunktionen vad gäller bokföring, kund- och leverantörsreskontra, månadsbokslut, årsbokslut, årsredovisning, budgetprocess, rapportering, skatt- och momsdeklarationer samt allt övrigt som förväntas av en ekonomiansvarig.

·      Säkerställa att redovisning och rapportering sker i tid, korrekt och komplett till berörda intressenter.

·      Månadsvis rapportera bokslut till VD.

·      Ansvara för olika ekonomiska uppföljningar, analyser och forecasts.

·      Kund och produktkalkyler.

·      Samarbete med VD, där du förväntas vara proaktiv och affärsfokuserad.

·      Bollplank i ekonomiska frågeställningar där du får använda dina analytiska och operativa färdigheter.

·      Löneadministration

·      Säkerställa rätt kalkyler och lagernivåer

Din profil
För att trivas och lyckas i rollen behöver du kunna jobba självständigt, noggrant och strukturerat. Du har en eftergymnasial utbildning inom ekonomi samt har arbetslivserfarenhet antingen som ekonomiansvarig, redovisningsansvarig, revisor eller motsvarande. För att trivas hos bolaget gillar du en varierande roll där du får nyttja hela din bredd i dina kunskaper där ingen fråga är varken för stor eller liten. Du gillar att ta stort eget ansvar och har en framåtriktad och lösningsorienterad attityd. Du ska ha jobbat med bokslutsanalyser och meriterande är om du även har viss erfarenhet av löner. Du har god förmåga att navigera i digitala system såsom Office 365, och utmärkta kunskaper i Excel och PowerPoint. Meriterande är även om du jobbat i Visma. Vidare ser vi att du är ödmjuk, flexibel och har en god förmåga att kommunicera med såväl medarbetare som kunder. Du kommunicerar obehindrat på engelska och svenska i både tal och skrift.

Vill du veta mer om tjänsten?

I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv och icke-diskriminerande rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Funke på asa.funke@wise.se. Vi arbetar med löpande urval och eftersom tjänsten ska tillsättas omgående kan det ske innan sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb