Malmö Rekrytering

Rekryteringsspecialist

Vi på Wise är stolta över att en av Sveriges största byggkoncerner väljer att samarbeta med oss gällande att hitta deras nästa Rekryteringsspecialist! Detta bolag är just nu i en mycket spännande fas där de behöver hitta nya duktiga medarbetare. Vill du hjälpa dem att hitta dessa så bör du ansöka direkt! Vi söker dig som vill vara med och driva deras fortsatta tillväxt med fokus på rekrytering och employer branding!

Om jobbet
I takt med vår fortsatta tillväxt behöver vi nu förstärka vårt rekryteringsteam med ytterligare en Rekryteringsspecialist, med placering på vårt kontor i Malmö.
Du blir del av ett verksamhetsnära HR-team som stöttar cheferna i organisationen för att skapa tillväxt och ständigt förbättra kvaliteten i våra rekryteringsprocesser. 
Du kommer att ansvara för rekryteringsstöd, där du förväntas bygga relationer med verksamhetens chefer och stötta dem i deras rekryteringsprocesser. Du kommer att driva hela rekryteringsprocessen, utforma annonser och är en stöttande funktion till cheferna kring rekryteringsstrategi och kompetensbaserad intervjuteknik. Du kommer att stötta chefer i rekrytering samt arbeta med chefsstöd kring frågeställningar gällande att attrahera, behålla och utveckla personalen. Rapportering sker till HR chef.

Ditt uppdrag
Du som söker har en gedigen erfarenhet av rekrytering och chefsstöd. Vi tror att du tidigare arbetat med rekrytering av tjänstemän, är orädd och har en drivkraft att ständigt utveckla dig själv och andra.
Tjänsten ställer höga krav på självständigt arbete, initiativförmåga samt flexibilitet. Du drivs av att skapa affärsnytta genom att arbeta nära verksamheten. Du är lösningsorienterad, lyhörd och har en förmåga att arbeta i en föränderlig miljö. Då rollen innebär att du har ett flertal olika rekryteringsprocesser på gång samtidigt, vill vi att du är duktig på att organisera och prioritera ditt arbete samt är utåtriktad och har en naturlig förmåga att bygga relationer med chefer och kollegor i verksamheten. En viktig del i arbetet är att kunna kvalitetssäkra och fylla på med rätt profiler, samt säkerställa att cheferna vet hur de ska jobba med rekrytering.

Exempel på arbetsuppgifter:

–       Rekryteringsstöd till chefer och säkerställande av kvalitet under hela rekryteringsprocessen

–       Arbeta med processer, kanaler och verktyg

–       Skriva och publicera annonser

–       Kontakt med kandidater

–       Intervjuer, förberedelser och deltagande

–       Bygga och underhålla kandidatnätverk

–       Delta på mässor och karriärsdagar

Vem är du?
För att trivas och passa i rollen som Rekryteringsspecialist hos oss är du en person med energi och en stark drivkraft. Du har några års erfarenhet av att ha jobbat som rekryteringskonsult och har ett brinnande intresse för rollen. Bonus är om du har erfarenhet från byggbranschen. Du är självgående i en rekryteringsprocess, du trivs med att jobba med olika typer av chefer och är en relationsbyggare med fingertoppskänsla. Meriterande är om du har en PA-utbildning eller annan relevant utbildning inom området samt har jobbat i Talent Q eller annat testverktyg.

Du bidrar till en härlig arbetsmiljö eftersom du har förmågan att kunna pendla mellan allvar och skratt. Du vågar utmana och diskutera med cheferna och är trygg och bekväm i dig själv för att kunna råda och leda rätt i viktiga beslut kring kandidaterna. Du är duktig på att prata med olika personligheter och anpassar dig lätt till personen du har framför dig.

Varför jobba här?
Hos oss erbjuds du ett flexibelt arbetssätt med mycket eget ansvar och stora möjligheter att utvecklas både yrkesmässigt och som person. Här får du stora möjligheter att vara med och påverka hur vi kan utvecklas vidare. Vi är en affärsnära funktion vilket innebär att vi anpassar arbetet efter affärs- och produktionsbehov och håller alltid nära dialog med alla delar av organisationen. Vi jobbar aktivt med att främja mångfald och tror att det kommer att göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika.

Om oss
Vi är stort byggbolag med ett heltäckande erbjudande inom entreprenad och projektutveckling. Vi har ett starkt varumärke och entreprenörskap och är över 1200 anställda i hela koncernen och strax under 200 i region Syd.

Vill du veta mer?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. För att säkerställa en objektiv rekrytering kommer du att få genomföra arbetspsykologiska tester om du går vidare i denna process. Har du frågor om tjänsten kan du kontakta ansvarig rekryteringskonsult Åsa Funke på asa.funke@wise.se.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

  • Friskvård
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb