Stockholm

Lönespecialist som brinner för löneyrket till ett långt uppdrag!

Vill du vara med på en spännande resa hos vår kund? Vi söker en lönespecialist till ett uppdrag där det finns en chans till anställning, sök idag!

Till vår kund söker vi nu en Lönespecialist! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående. Uppdraget pågår i sex till åtta månader och kan därefter leda till en anställning direkt hos kunden. Kunden har sitt kontor i fina lokaler i Liljeholmen.

Ditt uppdrag
Vår kund expanderar och söker nu ytterligare en lönespecialist. Som Lönespecialist kommer du att tillsammans med två andra kollegor hantera 700-800 löner. I och med expansionen så förväntas teamet att hantera ytterligare 550 löner i närtid. I din roll som lönespecialist kommer du ansvara för hela lönehanteringen från ax till limpa i systemet Agresso och arbeta IT-avtalet som kollektivavtal. Du kommer även att ansvara för hanteringen av tjänstebilar. Du rapporterar till HR och har nära kontakt med ekonomi.

Din bakgrund
Vi söker dig som är kunnig inom lön och tidigare har arbetat självständigt med hela löneprocessen. Du brinner för löneyrket och är trygg i din kompetens.
Som person är du social och strukturerad. Du gillar att arbeta med service och support och du trivs med att vara en ”go-to person” gällande lönefrågor.
Då vår kund arbetar i Agresso ser vi att du har god erfarenhet av att arbeta i Agresso sedan tidigare.

När du blir en av oss

Du får gärna kontakta Wise Professionals om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se) och Fabian Corp (fabian.corp@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb