Göteborg Konsultuppdrag

Rekryteringsspecialist till Sector Alarm

Vill du bli Sector Alarms nya rekryteringsspecialist och fortsätta säkerställa talangförsörjning till Sector Alarm, som i sex år i rad har blivit utsedd till ett av Sveriges ledande karriärföretag? Vi söker dig som är självgående i rekryteringsprocessen och har möjlighet att påbörja denna tjänst omgående.

Detta är ett konsultuppdrag under tiden som rekryteringen pågår och beräknas att pågå i ca 3-4 månader ev längre. Start så snart som möjligt och uppdraget är på 100%.

Sector Alarm är en av Europas ledande leverantörer av säkerhetslösningar med mer än 600,000 nöjda och trygga kunder runt om i Europa. Vi har varit verksamma i branschen i över 25 år och levererar trygghet till hem och företag genom ledande säkerhetslösningar och en prisbelönt kundservice, med hela 95% kundnöjdhet. I denna tjänst samarbetar vi med Wise Professionals, det kommer vara ett konsultuppdrag som beräknas pågå i tre månader med möjlighet till förlängning.

Vad ska du göra?

Som rekryteringsspecialist blir du en värdefull del av HR-teamet på Sector Alarm Sverige. Du kommer att arbeta i nära samarbete med chefer med att driva processerna från start till mål. Du kommer du vara ett konsultativt stöd och bistå med kompetens kring bland annat sourcing strategier och vilka annonskanaler som ska användas.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Driva och leda rekryteringsprojekt
  • Proaktivt arbeta med att attrahera rätt kandidater genom olika rekryteringskanaler och nätverk
  • Vara delaktig i att driva utvecklingen, mäta och utvärdera kandidatupplevelsen med ambition att hela tiden förbättra
  • Vara delaktig i att driva utvecklingen och förbättra rekryteringsprocessen

Vem är du?

Vi ser att du har en personalvetenskaplig utbildning eller motsvarande samt har tidigare erfarenhet av rekrytering. Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska. Det är meriterande om du är certifierad i ett eller flera testverktyg samt van att hantera olika rekryteringssystem. Vi ser även att du har förmågan att hantera både strategiska och operativa frågor och du driver ditt arbete framåt tillsammans med andra. Du är en kommunikativ person som har lätt för att bygga relationer och bemöter dina kollegor med energi och en positiv inställning. Din ledarstil är involverande där du också pushar dina medarbetare att ta ett stort eget ansvar. 

Vi är stolta över vår kultur på Sector Alarm och värnar om att behålla och förstärka den. För att passa in hos oss har du en prestigelös inställning där ”leda som man lär” är ledordet i ditt ledarskap.

Om Sector Alarm

Företaget har haft en snabb tillväxt de senaste åren och är just nu i en spännande expansionsfas, med en ljus framtid genom ytterligare tillväxt på både existerande och framtida marknader.

Sector Alarm är en totalleverantör av trygghet och säkerhet för privata bostäder och mindre företag. Sedan etableringen 1995 har koncernen utvecklats till att idag vara det näst största larmföretaget i Europa med över 600 000 kunder och 2700 anställda. Sector Alarm växer snabbt och har idag verksamhet i Norge, Sverige, Finland, Irland, Spanien, Frankrike och Italien. Vi har som långsiktigt mål att bli det ledande företaget för trygghetslösningar i Europa. Läs mer på vår hemsida.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.  

Din ansökan och frågor

Även om vi inte tar emot ansökningar via mail, är du varmt välkommen att höra av dig med dina frågor om rollen eller hur processen ser ut framåt. Du når mig, Rebecca Jonsson på rebecca.jonsson@wise.se eller min kollega, Anette Hartlin på anette.hartlin@wise.se urval görs löpande och positionen kommer tillsättas så snart vi träffat rätt kandidat, vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!  Vi har nu julledigheter och helt åter 10/1 2022

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb