Konsultuppdrag

Lönekoordinator

Är du en prestigelös doer som har stenkoll på lön? Vill du jobba i ett coolt svenskt bolag som just nu är i en expanderingsresa? Då ska du söka rollen som Payroll Coordinator!

Till vår kund, som är ett relativt nytt och spännande bolag i framkant, söker vi nu en lönekoordinator! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med startar så snart som möjligt. Detta arbete genomförs på distans i enlighet med restriktionerna. 

Ditt uppdrag

Vår kund har varit, och är fortfarande, i en stor utvecklings- och expanderingsresa. Inom ett år har de växt från 600 till 2300 medarbetare. Lönerna är idag outsourcade till Grant Thornton och i din roll kommer du supportera och avlasta löneteamet som idag består av två lönekoordinatorer och en lönespecialist. Lönespecialisten fokuserar just nu på ett internt projekt, därför söker de nu dig som har gedigen erfarenhet av löneyrket och känner dig trygg i de olika delarna och kan stötta upp det idag relativt juniora teamet!

Ett axplock av dina arbetsuppgifter:

  • Sammanställa löneunderlag till Grant Thornton, kontrollera tidrapporter och löner
  • Hantera anställningsavtal, bakgrundskontroll, administrera i system
  • Hantera Expats
  • Internsupport i lönefrågor till organisationen
  • Hantera, administrera och rapportera pensioner
  • Övriga administrativa arbetsuppgifter inom Lön.

Din bakgrund

För att lyckas och trivas i vår kunds miljö ser vi att du är en prestigelös doer som har stenkoll på lön! Med andra ord ser vi att du har ett par års erfarenhet som antingen lönekoordinator eller löneadministratör. Här krävs det att du kommer in och gör det som behövs göras. Då vår kund har växt så mycket på så kort tid håller de på att sätta ramarna och utveckla hur de arbetar inom löneavdelningen, så vi ser också att du är bekväm med att saker och ting kanske inte är helt satta ännu. Arbetet kommer ske på svenska men då kundens koncernspråk är på engelska och har många icke-svensktalande kollegor, bör du även vara trygg i det.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning. Vi är också måna om att du som konsult känner dig som en del av gänget. Vi har därför konsultevents och en nära dialog med dig under hela ditt uppdrag. Vill du läsa mer om hur det är att jobba som konsult via oss, läs mer här.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara konsult- och rekryteringslösningar. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Våra värdeord – nyfiken, modig och proffsig – är något som genomsyrar hela vår verksamhet. Idag finns vi i Stockholm, Göteborg och Malmö/Öresund.

Nyfiken på att veta mer?

Du får gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Parastoo Afsharian (parastoo.afsharian@wise.se) och Ulrica Thero (ulrica.thero@wise.se). Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb