Stockholm Rekrytering

Talent Acquisition Specialist till Wise Professionals!

Är du en driven och innovativ person som älskar att skapa nya relationer? Vill du ha ett roligt jobb där du får möjlighet att prova nya saker, växa och utvecklas? Då ska du ta möjligheten att bli en del av team Lön hos oss på Wise Professionals!

Nu söker vi dig som, tillsammans med oss på Wise Professionals, vill arbeta med attraktion, rekrytering och nätverk! I rollen som Talent Acquisition Specialist ansvarar du för att upprätthålla och utveckla vårt fantastiska kandidatnätverk inom affärsområdet LÖN. Vi har precis flyttat till ett alldeles eget hus, House of Wise, på Linnégatan 87 men för tillfället sitter vi och arbetar från hemmakontoret. Vi hoppas däremot att vi snart är tillbaka i vårt fina hus!

Din roll

Som Talent Acquisition Specialist kommer du att vara en viktig del inom teamet där du ansvarar för att attrahera, kvalitetssäkra och presentera kandidater utifrån våra kunders behov och önskemål. Vårt team består idag av två konsultchefer och två Talent Acquisition Specialist, vilka du kommer jobba med väldigt nära. I din roll kommer du att få arbeta med de roligaste delarna av rekrytering! Detta innefattar hela kandidatprocessen från annonsering, search och urval, till intervjuer och kandidatpresentationer. Hos oss är det ett högt tempo och den ena dagen är inte den andra lik, men för att du ska få en känsla av vad du söker till kan en vanlig dag bjuda på detta; 1–2 djupintervjuer, kravprofilsmöte med kund, skriva och publicera annons, skriva kandidatpresentationer och ansvara för referenstagning samt search och relationsbyggande i vårt rekryteringssystem samt på LinkedIn. Du kommer även att vara delaktig i att ansvara för planering och genomförande av externa och interna kandidat- och kundevent.

Din bakgrund

Det här är en roll för dig som är i början av din karriär och vill utvecklas inom rekrytering! Din roll är otroligt viktig i processen då du ser till att hålla en kandidatupplevelse i världsklass, samtidigt som du sprider både vårt och våra kunders Employer Brand! Därför tror vi att du är en driven och innovativ person som älskar att skapa nya relationer. Du tycker om att ha roligt på jobbet, vill prova nya saker, växa och utvecklas. För att passa in i vårt team delar du vårt intresse för människor, service och affärer. Ditt arbetssätt genomsyras av kvalitet och personligt engagemang och för dig är det viktigt att känna att du har gjort ditt bästa. Du söker ett sammanhang där du får utmana dig själv och andra, likväl en kultur där hållbar tillväxt och utveckling är vägen framåt. Som du säkert förstår är det viktigaste för oss att få in en person med rätt driv och inställning. Vi ser däremot också att du har en eftergymnasial utbildning och erfarenhet inom service. Har du arbetat i en liknande roll tidigare, där du haft erfarenhet från search samt att bygga kandidatnätverk, ser vi det som starkt meriterande.

Om Wise Professionals

Vår kultur präglas av värme, nyfikenhet, mod och att vara på tårna. Vi är övertygade om att om DU mår bra mår vi bra – därför är hållbarhet och hälsa något vi värnar om. Vi har även ett flertal initiativ kopplat till välgörande CSR-arbeten, såsom samarbete med Mentor, Röda Korset och gymnasieskolor för att nämna en del. Läs gärna mer om oss och vårt erbjudande på www.wise.se. Vi arbetar branschbrett med starka varumärken och är en mötesplats för kunder – kandidater – konsulter och är specialister på attraktion och kompetensbaserad rekrytering. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Har du några frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver får du gärna kontakta mig Parastoo Afsharian på parastoo.afsharian@wise.se. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb