Stockholm

Löneansvarig till spännande uppdrag för kund i centrala Stockholm!

Till vår kund söker vi nu en löneansvarig! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och som också pågår enligt överenskommelse, /../

Till vår kund söker vi nu en löneansvarig! Detta är ett konsultuppdrag via Wise Professionals på heltid med start omgående och som också pågår enligt överenskommelse, med möjlighet att övergå i fast anställning hos kund efter en viss tid. Kundens kontor finns i centrala Stockholm, där merparten av arbetet kommer utgå ifrån.

Ditt uppdrag

Som löneansvarig kommer du att ha ansvar för att leda ett mindre löneteam på dig och två andra, mer juniora, medarbetare. Tillsammans hanterar ni cirka 950 löner. Du kommer att arbeta i en bred och självständig roll där du har möjlighet till mycket eget ansvar och stort utvecklingspotential. Du ansvarar för löneprocessens olika delar, där du har en viktig roll i att leverera hög kvalitet till medarbetare och chefer hos kunden. Du kommer att arbeta i Hogia.

Arbetsuppgifter kan exempelvis innefatta:

 • Löneprocessens olika delar, från ax till limpa.
 • Styra löneteamets arbete.
 • Viss HR-administration i form av avtalshantering och förbättringsarbete.
 • Hantering av tidssystemet Quinyx.
 • Effektivisera och strukturera arbetet kring löneprocessen.

Din bakgrund

För att trivas i rollen ser vi att du har jobbat med löneprocessens olika delar i ett flertal år. Du är självgående och besitter god initiativförmåga och drivkraft. Som person är du serviceinriktad, strukturerad och noggrann. Då rollen innebär mycket utmaningar, ser vi att du är en person som trivs i att ställas inför utmaningar och lösa dem.

 • Du har flerårig arbetslivserfarenhet inom löneadministration.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Quinyx.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i Hogia.
 • Du kommer i denna roll inte ha personalansvar för teamet, men det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta som teamledare i någon form, då dina kollegor är mer juniora.

När du blir en av oss

Du får gärna kontakta Wise Professionals om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Vi som arbetar med detta uppdrag är Mikaela Ahvenainen (mikaela.ahvenainen@wise.se) och Fabian Corp (fabian.corp@wise.se).

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra ifrån dig!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

tjänstepension

Så går det till

Vår process

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb