Göteborg Konsultuppdrag

Lönespecialist till Nouryon

Tycker du om att arbeta i team och är en stjärna inom lön? Vill du växa tillsammans med ett företag som är framåtblickande och ständigt förbättrar hur de arbetar? Nu söker vi en lönespecialist till Nouryon som kan erbjuda en rolig och utvecklande tjänst i ett härligt team i deras nya lokaler i centrala Göteborg.

Vi söker sig som vill arbeta som ett optimalt stöd till Nouryons anställda genom att effektivt svara på HR-, löne-relaterade frågor. Du kommer ingå i ett drivet HR team i centrala Göteborg! I denna tjänsten kommer du börja din anställning som konsult via Wise Professionals, tjänsten är på heltid med start omgående och beräknas pågå i 1 år med chans till förlängning.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en lönespecialist till payrollteamet. Du kommer att arbeta med att supportera Nouryons medarbetare, göra utredningar, korrigeringar, hantera andra systemrelaterade ärenden och i allmänhet säkerställa att löneprocessen hanteras på bästa sätt.

I payrollgruppen kommer du jobba nära övriga HR Operationsteamet på totalt 11 personer, där arbete att utveckla och förbättra alltid står i fokus.

I rollen som lönespecialist kommer du att ta emot, registrera och besvara de inkommande frågorna från medarbetare och chefer i organisationen på ett informativt och vägledande sätt. Du kommer även att arbeta stöttande gentemot chefers lönerelaterade arbetsuppgifter, hantera löner och förmåner, tid- och närvarorapportering och säkerställa korrekt utbetalning till alla anställda. I arbetet ingår även att arbeta med digitala personalfiler, tillhandahålla personaluppgifter och personaladministration.

Vi ser gärna att du tillsammans med ditt team arbetar med ständiga förbättringar för att kontinuerligt utveckla och uppdatera interna rutiner och processer samt informationen i HR Portalen (ServiceNow) och andra kommunikationskanaler för att optimera kvalitet och arbetssätt i teamet. 

I ditt arbete kommer det vara viktigt att hålla sig uppdaterad om arbetsrättslig lagstiftning, kollektivavtal och lokala avtal för att kunna ge korrekta svar på frågor.

Din profil

Vi tror att du är en nyfiken och öppen person med eget driv och initiativförmåga. Vi ser gärna att du har en lön- eller HR utbildning samt ett par års erfarenhet av en liknande roll, främst inom lön och även erfarenhet att använda dig av arbetsrätten i ditt arbete. Du trivs i att arbeta i en supporterande roll och har ett effektivt arbetssätt med en god struktur. Du är van att tolka samt tillämpa HR-policyer och rutiner. Du är noggrann i ditt arbetssätt och arbetar på ett kundfokuserat arbetssätt. Vidare bör du trivas med att arbeta självständigt likväl som att vara en lagspelare i ett team med stora visioner. Du bör ha en god kommunikationsförmåga på både svenska och engelska i tal såväl som skrift och trivas med att arbeta på ett kommunikativt och kundorienterat arbetssätt. Meriterande är om du har tidigare kunskap om grundläggande lönefrågor samt vana att arbeta i ServiceNow (SNOW) och SAP.

Om Nouryon

Vi är en global ledare inom specialkemikalier. Marknader över hela världen förlitar sig på vår väsentliga kemi vid tillverkning av vardagsprodukter som papper, plast, byggmaterial, livsmedel, läkemedel och personliga hygienartiklar. Med utgångspunkt i vår nästan 400-åriga historia, våra 10 000 anställdas hängivenhet och vårt gemensamma engagemang för affärstillväxt, starka finansiella resultat, säkerhet, hållbarhet och innovation, har vi etablerat ett företag i världsklass och byggt starka partnerskap med våra kunder. Vi är verksamma i över 80 länder runt om i världen och vår portfölj av branschledande varumärken inkluderar Eka, Dissolvine, Trigonox och Berol.

När du blir en av oss

Som konsult hos Wise Professionals erbjuds du alltid en marknadsmässig lön, friskvårdsbidrag, pensionsavsättning och anslutning till vårt kollektivavtal – inget är viktigare för oss än att du känner dig trygg i din anställning. På samma sätt som vi ställer höga krav på dig som konsult förväntar vi oss också att du ställer höga krav på oss som arbetsgivare. Oavsett vart du befinner dig i din karriär så ska konsultrollen hos Wise Professionals ge dig kunskap och erfarenhet som du kan bära med dig på vägen till nästa spännande utmaning.

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi präglas av att vara en tillväxtorganisation – vår kultur andas nyfikenhet samt att vi är modiga och professionella i allt vi gör. Hos oss får du vara del av att ständigt utveckla både dig själv och dina kunder.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Även om vi inte tar emot ansökningar via mejlen så får du gärna kontakta oss om du har frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver. Du når mig Rebecca Jonsson på rebecca.jonsson@wise.se eller min kollega och framtida konsultchef Anette Hartlin, på anette.hartlin@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

Så går det till

Vår rekryteringsprocess för konsulter

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar kompetensbaserat genom hela vår rekryteringsprocess.

Steg 02

Urval

Vi gör en objektiv och samlad bedömning av din kompetens. Vi tittar på tidigare erfarenheter för att finna dig med bäst förutsättningar att lyckas i rollen. Du får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

I ett första steg ringer vi dig, om vi är fortsatt intresserade av varandra träffas vi för en kompetensbaserad intervju som syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, går du vidare i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi har kontinuerliga avstämningar med konsult och kund för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb