Stockholm Rekrytering

Panea AB söker inköpare

Vi befinner oss i en spännande tillväxtfas och söker nu en inköpare till vårt kontor på Kungsholmen. Vi erbjuder allt från design och konceptutveckling till genomförande, service och finansieringslösningar inom café, restaurang, hotell, konditori och bageri. Vår affärsidé är enkel: hjälpa våra kunder att skapa framgångsrika och lönsamma verksamheter. Intresserad?

Om rollen
Din huvudsakliga roll är att vidareutveckla vår inköpsfunktion, arbeta operativt med inköp samt strategiskt hitta leverantörer och affärspartners. Du kommer att koordinera och planera inköpen i sin helhet, från företagets beslut om sortiment till förfrågan, förhandling och avtal, till löpande utvärdering. 

Exempel på ansvarsområden och arbetsuppgifter:

 • Utformning av inköpsorganisation/funktion.
 • Utveckling och implementering av företagets inköpsstrategi på sikt.
 • Vara uppdaterad och hålla sig à jour med branschutvecklingen, (omvärldsbevakning, trendspaning).
 • Utvärdera leverantörer.
 • Skapa affärsmässiga relationer med rätt leverantör över tid.
 • Förhandla och upprätta avtal.
 • Säkerställa uppfyllnad av inköpspolicy.
 • Ansvara för att rätt information finns dokumenterad och tillgängligt i interna system.
 • Kravställa mot arkitekter/designer.
 • Inköp och planering tillsammans med våra projektledare.

Tjänsten är placerad i våra mycket trevliga lokaler på Kungsholmen, Stockholm.

Dina erfarenheter och egenskaper
För att du ska passa hos oss som inköpare tror vi att du har några års erfarenhet av inköp. Har du arbetat inom möbel och inredningsbranschen ser vi det som ett plus, men det är absolut inget krav. Du har god kunskap inom excel samt har god förståelse för relevanta IT- och affärssystem. Engelska och svenska i både tal och skrift är ett krav.

Önskvärda egenskaper:

 • Du är en person med naturligt driv som får saker att hända.
 • Duktig på att strukturera och organisera ditt arbete.
 • Kommunikativ och affärsmässig.
 • Är van att arbeta självständigt, utvärdera och förhandla med leverantörer.
 • Duktig på att planera, bygga relationer och att ta egna initiativ.

Om Panea
Panea är ett av Sveriges ledande företag som hjälper sina kunder att bli mer framgångsrika genom ökad effektivitet, konkurrenskraft och lönsamhet, genom att tillföra kunskap och mångårig erfarenhet i kombination med utrustning och inredning från världsledande tillverkare. Idén handlar om att etablera de bästa caféerna, restaurangerna, bagerier, konditorier och hotell.

Panea är en totalentreprenör där de har marknadens bredaste utbud för sina kunder och en unik spetskompetens inom varje affärsområde. De erbjuder en finansieringsmodell som hjälper kunderna att finansiera kompletta projekt. Specialister inom helhetskoncept och finns representerade i Stockholm, Halmstad och Jönköping och kunderna finns i hela landet. Panea är 22 anställda och omsätter cirka 170 milj. Läs mer på www.panea.se

Har vi väckt ditt intresse?
I den här rekryteringen samarbetar vi med Wise Professionals. Du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på wise.se där du direkt får svara på några få korta frågor. Går du vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill att du göra testerna tidigt i processen så att vi kan säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete. Vill du veta mer om vårt tillvägagångssätt, läs mer här – https://www.wise.se/fordjupningar/kompetensbaserad-rekrytering/

Har du frågor om processen eller rollen?

Kontakta ansvarig rekryteringskonsult Oscar Dahl på oscar.dahl@wise.se. Vi intervjuar löpande så rollen kan tillsättas före sista ansökningsdatum. 

Stort lycka till och varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Föräldralön
 • Karriärmöjligheter

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb