Stockholm Rekrytering

Learning & Development Manager

Anticimex är det moderna serviceföretaget inom skadedjurskontroll, matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Genom förebyggande åtgärder, ny digital teknik och hållbara lösningar skapar vi hälsosamma miljöer för både företag och privatpersoner. Anticimex i Sverige består av 1500 medarbetare spridda över hela landet.

Är du en förändringsledare som är strukturerad, engagerad och driven? Är du kommunikativ och affärsorienterad?

Vi söker en Learning & Development Manager som vill vara med och utveckla hur vi arbetar med kompetensutveckling och hur levererar utbildningar både internt och externt.

Anticimex är ett kunskapsföretag och vi kompetensutvecklar våra medarbetare kontinuerligt men vi utvecklar och genomför även utbildningar externt till våra kunder. Vårt externa utbildningserbjudande skall vara konkurrenskraftigt och användarvänligt. Vi har under det senaste året digitaliserat mycket av vårt utbud men det arbetet behöver utvecklas ytterligare.

I denna roll blir du processledare för kompetensutveckling och utbildning där vi vill att du förvaltar, utvecklar och tar fram en utbildningsplan som är kopplad till Anticimex övergripande strategi. Du kommer att samarbeta med kollegor från flera olika funktioner i organisationen, t ex produktchefer och tjänsteansvariga.

Vi söker någon som har erfarenhet av att leda och driva detta arbete. Någon som ligger i framkant och är insatt i utbildningstrender, identifierar framtida och nuvarande utbildningsbehov genom att analysera organisationen i nära samarbete med HR och chefer, förstår var det finns komptensgap och hur man fyller dem på bästa sätt. Någon som är tålmodig och har förmåga att jobba med ständiga förbättringar och som med rätt verktyg kan omsätta utbildning till verklig förändring hos våra medarbetare.

Utbildningsbehovet sträcker sig över hela vår affär, det kan vara allt från ledarskap, förändringsledning, digitalisering till mer specifika utbildningar kopplat till våra tjänster och nya sätt att arbeta.

Du är placerad på vårt fina huvudkontor i Liljeholmen, Stockholm – kika gärna in: https://goo.gl/maps/pJthghPdgMm​.

Vem är du?

Vi tror att du har en akademisk examen och några års erfarenhet av att arbeta både strategiskt och operativt med utbildning och kompetensutveckling. Erfarenhet av förändringsledning och digitalisering.

Du uppfyller följande:

 • Erfarenhet från liknande uppdrag
 • Dokumenterad chef- och ledarerfarenhet
 • Pedagogisk förmåga, med erfarenhet av att utveckla och hålla utbildningar även från ett kravställningsperspektiv
 • God kännedom om den externa marknaden, trender, AI, digitalisering och moderna sätt att leverera utbildning
 • Ett starkt driv och vana att arbeta mot deadlines och uppsatta mål
 • Tänker strategiskt men tycker att det är kul att arbeta operativt, har ett brett perspektiv och har lätt för att förstå nya sammanhang
 • Flexibel med förmåga att prioritera och göra avvägningar i en konstant rörlig och komplex verksamhet
 • Lätt för att kommunicera på ett tydligt sätt och säkerställer att budskap når fram 
 • Gillar att arbeta i projektform och har förmåga att omsätta olika uppdragsgivares behov till lämpliga utbildningsinsatser
 • Du är professionell, resultatinriktad och värdesätter hög kvalitet med starkt kundfokus

I denna roll rapporterar du till HR chefen som du har ett nära samarbete med och det finns en administrativ roll som rapporterar till denna roll.

Din ansökan

I den här rekryteringen samarbetar Anticimex med Wise Professionals. Har du frågor om tjänsten eller undrar hur processen ser ut framöver är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Saba Solomon på saba.solomon@wise.se.

Vi går igenom ansökningarna löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi tar tyvärr inte emot ansökningarna via mail, utan du söker enkelt med ditt CV eller din LinkedIn-profil på www.wise.se och du får då svara på tre korta frågor. Om du går vidare i processen kommer du inom några dagar att få genomföra två arbetspsykologiska tester. Vi vill nämligen tidigt i processen samla in så mycket fakta som möjligt för att vi ska kunna göra den bästa matchningen. Som kandidat får du göra testerna tidigt i processen eftersom vi vill säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete

Varmt välkommen med din ansökan!

Förmåner

 • Friskvård
 • Förtroendearbetstid
 • Karriärmöjligheter
 • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb