Göteborg Rekrytering

Löneadministratör till Attendo

Attendo växer och behöver bli fler på deras löneavdelning! Är du en serviceinriktad löneadministratör eller lönespecialist som söker nya utmaningar i arbetslivet? Nu söker Attendo flera nya stjärnor inom lön.

Vi söker dig som vill arbeta hos vår kund, Attendo, som löneadministratör eller specialist. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Attendo erbjuder dig ett spännande jobb i en koncern med stark tillväxt och en verksamhet i positiv, ständig förändring. Tjänsten kommer utgå från Attendos kontor i deras fina lokaler i Krokslätts Fabriker. För närvarande erbjuds även att arbeta hemifrån en del av veckan om man så önskar.

Attendo är ett av Nordens ledande omsorgsföretag med drygt 25 000 anställda i Sverige, Finland och Danmark. Sedan starten på 1980-talet har Attendo utökat verksamheten till många fler platser och nya verksamhetsområden. Idag finns Attendo på ett 70-tal orter i Sverige och kan förutom äldreomsorg också erbjuda omsorg för personer med funktionsnedsättningar (LSS) samt individ- och familjeomsorg (IOF).

På löneavdelning i Mölndal arbetar du tillsammans med 14 engagerade kollegor som dagligen ger utomordentlig service till deras kunder och ser till att alla duktiga medarbetare får rätt lön i rätt tid. De hanterar ca 12 000 löner per månad.  

Om tjänsten

Som lönespecialist hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att administrera löner, ha daglig kontakt med våra chefer och myndigheter där du hjälper till att svara på frågor gällande löner, tidrapporter, löneregistrering, traktamenten, utlägg, förmånsbeskattning, kollektivavtal m.m. Vi arbetar dagligen i systemen HRplus8, Medvind, Outlook och Teams. Vi har dessutom precis gått över till lönesystemet HRplus8 så vi har extra mycket support samt att sätta processer på plats i och med detta – därför behöver vi dig som inte är rädd för nya system, är strukturerad och van att arbeta med löner.

När du arbetar hos oss får du dessutom ett gäng trevliga kollegor som också tycker om att arbeta med löner precis lika mycket som du, så du har alltid någon att bolla eller skratta med.

Vem är du

Vi söker dig som arbetet ett par år med löner. Som person är du noggrann, strukturerad, ansvarsfull, serviceinriktad och har förmåga att arbeta såväl självständigt som i grupp. För att trivas i rollen krävs att du är van att hantera flera saker samtidigt, vilket ställer höga krav på flexibilitet och stresstålighet. En stor fördel är ifall du tidigare arbetat med lönesystemet HRplus8, eller med t.ex. löneskulder, utlägg eller pensioner. Du är inte heller rädd att hugga i när det behövs för att avlasta dina kollegor, t.ex. inför våra deadlines.

Om Wise Professionals

Wise Professionals är rekryteringsbyrån som designar, utvecklar och erbjuder hållbara rekryteringslösningar tillsammans med kunder och kandidater som ställer höga krav. Vi arbetar på uppdrag av Sveriges starkaste varumärken tillsammans med arbetsgivare som månar om sina medarbetares arbetsglädje. Vi är en del av Wise Group, noterat på Nasdaq Stockholm Small Cap och finns idag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö/Öresund.

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod i våra kunduppdrag liksom i vår egen rekrytering. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad kompetensförsörjning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation med ledstjärnorna nyfiken – modig – proffsig.

Nyfiken på att veta mer?

Vi tar inte emot några ansökningar via mejl, men har du frågor om rollen eller undrar hur processen ser ut framöver så får du gärna kontakta oss! Du når mig på anette.hartlin@wise.se

Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering som metod. Det gör vi i vår strävan efter en mer potentialbaserad matchning. Vi ser därför gärna sökanden med olika bakgrunder och erfarenheter, eftersom vi vet att en bredare mångfald i bakgrund, erfarenhet och synsätt berikar var och en av oss och gör oss bättre och smartare som organisation.

Vi går igenom ansökningarna löpande och i konsultvärlden går processerna oftast snabbt. Rollen kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

Vi ser fram emot att höra från dig!

Förmåner

  • Friskvård
  • Förtroendearbetstid
  • Karriärmöjligheter
  • Kollektivavtal

Ansök nu!

rekryteringsannonser

Så går det till

Vår rekryteringsprocess

Steg 01

Ansökan

Välkommen med din ansökan! Du söker enkelt via mobilen och kan välja att bifoga cv eller använda din LinkedIn-profil. Vi arbetar med kompetensbaserad rekrytering fri från fördomar och magkänsla för att säkerställa ett objektivt, fördomsfritt och rättvist urvalsarbete.

Steg 02

Urval och tester

Vi ser till kompetens och potential vilket innebär att du får genomföra arbetspsykologiska tester innan vi tittar på ditt CV. Vi vill nämligen samla in så mycket fakta som möjligt om dig för att kunna göra den bästa matchningen mot kravprofilen. Alla kandidater får återkoppling och kontinuerliga statusuppdateringar.

Steg 03

Intervju

Våra kompetensbaserade intervjuer syftar till att lära känna dig och dina styrkor. Du har dialog med oss hela vägen, blir du en slutkandidat i processen så får du även träffa vår uppdragsgivare.

Steg 04

Anställning

Passar du och uppdragsgivaren varandra är det dags för nästa steg i din karriär.

Steg 05

Uppföljning

Vi följer upp med både kandidat och kund efter en månad och efter fem månader. Detta för att säkerställa att alla är nöjda och att allt löper på som det ska.

Upptäck mer

Fler lediga jobb